'AK Parti Belediyeciliğini devam ettireceğiz'

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven, Sandıklı İlçesinde Yunus Emre ve İstasyon mahallerinde vatandaşlar ile bir araya geldi.  Milletvekili Yurdunuseven'e ziyaretlerinde Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, AK Parti İl Teşkilat Başkanı Mustafa Ötken ve AK Parti Sandıklı İlçe Başkanı Bekir Özçelik eşlik ettiler.Vatandaşların istek ve taleplerini dinleyen Yurdunuseven, 'Dünya'da Cumhurbaşkanımızın diz çökmesini isteyen, onu [&hellip]

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven, Sandıklı İlçesinde Yunus Emre ve İstasyon mahallerinde vatandaşlar ile bir araya geldi.  
Milletvekili Yurdunuseven’e ziyaretlerinde Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, AK Parti İl Teşkilat Başkanı Mustafa Ötken ve AK Parti Sandıklı İlçe Başkanı Bekir Özçelik eşlik ettiler.
Vatandaşların istek ve taleplerini dinleyen Yurdunuseven, “Dünya’da Cumhurbaşkanımızın diz çökmesini isteyen, onu yok etmek isteyen bir güruh var. Ama elhamdülillah Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın arkasında milletimiz olduktan sonra sizler destek oldukça biz inanıyoruz ki kimsenin önünde diz çökmeyiz inşallah.” dedi.
Yurdunuseven, “Bizim işimiz vatandaşımıza hizmet bugüne kadar yapmış olduklarımızdan dolayı da vatandaşlarımız memnuniyetlerini dile getiriyorlar. 31 Mart yerel seçimlerinde de tüm teşkilatlarımız ile bu memnuniyeti artırmak için tüm gücümüz ile çalışmaya devam edeceğiz. İnşallah Sandıklı’da, Afyonkarahisar’da ve tüm Türkiye’de AK Parti belediyeliğini, gönül belediyeciğini devam ettireceğiz.” diye konuştu.
“BU İŞ BELEDİYE’Yİ AŞTI”
Milletvekilimiz Av. İbrahim Yurdunuseven, esnaf ve vatandaş ziyaretlerinin ardından Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl ve İlçe teşkilatı Başkanı Bekir Özçelik ile bir araya geldi. Yurdunuseven, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımlarıyla 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri Aday Tanıtım Toplantısında seçim manifestosu ve seçim müziklerinin açıklamasından sonra 31 Mart’a kadar gece gündün demeden seçim çalışmalarına devam edeceklerini ifade etti.
Yurdunuseven, “Bu 31 Mart seçimleri bir belediye seçimi değil artık bu iş belediyeyi aştı. Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin ilk sınavı olan 24 Haziran seçimlerinde Türkiye’de yüzde 52 gibi bir çıta yakaladık. Afyonkarahisar’da da bu oran yüzde 68’di dolayısıyla bu çıta bize bir gösterge olmalıdır. Bizim 31 Mart seçimlerinde Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a destek olmamız için bir kez daha AK Parti’yi öne çıkarmamız gerekiyor.” diye konuştu.
“ESKİ BELEDİYE BAŞKANLARI İLE DE BİR ARAYAÇ GELDİ”
Yurdunuseven, Sandıklı da geçmiş dönemde görev yapmış Belediye Başkanlarını da ziyaret etti. Sandıklı ilçesinde önceki dönemler Belediye Başkanlığı görevinde bulunan Mustafa Baytuğ, Osman Seyman, Mustafa Özpınar, Nimet Çiftçi, Murat Akşit ve İsmail Elibol ile görüşen Yurdunuseven, karşılıklı istişarelerde bulundu.

Bakmadan Geçme