AK Parti artık her yıl Afyon'da toplanacak

AK Parti'de her yıl düzenli olarak gerçekleştirilen istişare toplantılarının yeni adresi Afyonkarahisar oldu. Kampı Kızılcahamam'dan Afyonkarahisar'a alan AK Parti, Güral Afyon Hotel'i tamamen Afyon Anemon Otel'i ise kısmen kapatıyor AK Parti'nin yıllardır Kızılcahamam Asya Termal Otel'de gerçekleştirdiği istişare toplantılarının yeni mekanı Afyonkarahisar'daki Güral Otel oldu. 9-11 Mayıs 2014 tarihleri arasında yapılacak toplantının Kızılcahamam'dan Afyonkarahisar'a alınmasının [&hellip]

AK Parti artık her yıl Afyon’da toplanacak

AK Parti’de her yıl düzenli olarak gerçekleştirilen istişare toplantılarının yeni adresi Afyonkarahisar oldu. Kampı Kızılcahamam’dan Afyonkarahisar’a alan AK Parti, Güral Afyon Hotel’i tamamen Afyon Anemon Otel’i ise kısmen kapatıyor

AK Parti’nin yıllardır Kızılcahamam Asya Termal Otel’de gerçekleştirdiği istişare toplantılarının yeni mekanı Afyonkarahisar’daki Güral Otel oldu. 9-11 Mayıs 2014 tarihleri arasında yapılacak toplantının Kızılcahamam’dan Afyonkarahisar’a alınmasının sebebinin; Kızılcahamam’daki Asya Termal Otel’in Gülen cemaati ile yakın ilişkilerinin neden olduğu sanılıyor.
ARTIK HER YIL
AFYON’DA TOPLANACAKLAR
Bir süredir kampın Afyonkarahisar’a alınacağı söylentileri konuşulurken, Afyonkarahisar’daki termal otel yetkilileri ile görüşen AK Parti yönetimi, oda sayısı nedeniyle diğer oteller yerine bir arada en çok odası bulunan Güral Hotel’i tercih etti. Güral Hotel’in yanındaki Afyon Anemon Hotel’in büyük bir kısmı da milletvekillerinin eş ve çocukları için ayrıldı. Anemon Hotel’in yanı sıra Budan Termal Hotel’e rezervasyon yaptıran ulusal te-levizyon, gazete ve haber ajanslarının temsilcileri otelleri şimdiden yüzde 100 doluluk seviyesine ulaştırdı.
ANEMON VE GÜRAL DA DOLDU
AK Parti’ye yakın kaynaklar bundan sonra kampların her yıl Afyonkarahisar’da düzenleneceği, geleneğin Afyonkarahisar ismiyle anılacağını ifade ederken, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Bakanlar, Milletvekilleri ve AK Parti yönetiminin tam kadro katılacağı kamp sırasında Afyonkarahisar’daki otellerde yaklaşık günlük 1500-2000 kişinin konaklama yapacağı tahmin ediliyor.
BAŞBAKAN ERDOĞAN’IN
SKY SUİT’TE KALMASI
BEKLENİYOR
Antresi, oturma odası, yemek odası, misafir tuvaleti, mutfak, giyinme bölümüne sahip yatak odası, küvetli jakuzili banyosu bulunan 186 metrekarelik Kral Dairesi’ne sahip Güral Termal Otel’de, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın en üst kattaki 400 metrekarelik Sky Suit’te kalması bekleniyor. Ayrı ve sadece tanımlanmış kartlarla açılan asansörlerle ulaşılan 7’nci kattaki Sky Suit, otelin en yüksek noktasında ve katta tek başına olacak şekilde tasarlandı.
Günlük konaklama ücreti 3 bin 500 Avro olan Sky Suit’te konaklaması beklenen Başbakan Erdoğan’ın kamp programı ise henüz bilinmiyor.
Kızılcahamam kamplarında otelden pek dışarı çıkmayan Başbakan Erdoğan ve AK Parti heyetinin 9 Mayıs 2014 Cuma günü Cuma Namazı’nı Afyonkarahisar’daki camilerden birinde kılması bekleniyor. Öte yandan AK Parti kampının Afyonkarahisar’da yapılacağı haberi daha ilk günden Afyonkarahisar termal turizmi açısından büyük reklam oldu. Türkiye’nin pek çok sitesinde konuyla ilgili haber yer alırken, Hürriyet Gazetesi haberi tüm gün manşetten; “Artık adı Afyon Kampı olacak” şeklinde verdi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme