• Haberler
  • Genel
  • AK Parti, adaylarını tanıttı – Kocatepe Gazetesi

AK Parti, adaylarını tanıttı – Kocatepe Gazetesi

AK Parti, 1 Kasım erken seçimlerinde milletvekili adayı olan siyasetçileri, bir törenle kamuoyuna tanıttı AK Parti, 1 Kasım seçimleri kampanyasını Ankara Arena’daki “aday tanıtım toplantısı” ile başlattı. Ankara Arena’da, aday tanıtımı için salon, daha önce AK Parti kongresinde olduğu gibi “tek başına iktidar”, “bu ışık sönmeyecek”, “doğru karar istikrar” gibi sloganlarla süslendi.Aday tanıtım töreninde konuşan [&hellip]

AK Parti, adaylarını tanıttı

AK Parti, 1 Kasım erken seçimlerinde milletvekili adayı olan siyasetçileri, bir törenle kamuoyuna tanıttı

AK Parti, 1 Kasım seçimleri kampanyasını Ankara Arena’daki “aday tanıtım toplantısı” ile başlattı.
Ankara Arena’da, aday tanıtımı için salon, daha önce AK Parti kongresinde olduğu gibi “tek başına iktidar”, “bu ışık sönmeyecek”, “doğru karar istikrar” gibi sloganlarla süslendi.
Aday tanıtım töreninde konuşan Başbakan Ahmet Davutoğlu, şunları söyledi:
“Değerli dava arkadaşlarım, muhterem aday arkadaşlarım hepinizi saygıyla muhabbetle selamlıyorum. Haydi bismillah diyorum. Milletleri zor zamanlarda o zor zamanların içinden çıkaran öncü kadrolar yüceltir. Zor zamanlarda söyleyecek sözü olan, yürüyecek yolu olan kadrolar milletin önündeki engelleri aşar ve tarihi yürüyüşte onlara yeni hamle imkanları sunar. İşte AK Parti milletin bağrından çıkan böylesi bir kadronun başlattığı tarihi bir hareketin adıdır. Kurucu liderimiz genel başkanımız, şimdi Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğüyle başlayan bu hareket mutlak suretle hedefine ulaşacaktır. Dün sayın Cumhurbaşkanımızla milyonlara hitap ederken vurguladığımız gibi, bu kutlu yürüyüş nesilden nesile her adımda daha da güçlenerek devam edecek. İlk günkü aşkla son nefese kadar yürüyeceğiz. Allah aşkımızı daim, sözümüzü etkili, ulaşacak menzilimizi yakın kılsın.” (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme