Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“AK Parti 2023 seçimlerini de kazanacak”

“AK Parti 2023 seçimlerini de kazanacak”

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Prof. Dr. Veysel Eroğlu, 31 Mart 2019 Mahalli İdareler seçiminde AK Parti’nin Afyonkarahisar’da rekor kırdığını belirterek, “AK Partimiz inşallah bu aşk ve inanç ile gönüller kazanarak 2023 seçimleri için çalışacak ve Allah’ın izniyle bundan önceki 15 seçimde olduğu gibi yine seçimleri kazanacaktır” dedi

 

AK Parti Sandıklı İlçesi 7. olağan kongresi hafta sonu koronavirüs salgınına karşı tedbir alınarak gerçekleştirildi. Genel kurul toplantısı akabinde yapılan seçim sonucu AK Parti Sandıklı İlçe Başkanlığına Osman Işık seçildi.
“AK PARTİ’NİN AFYON’DA KURULUŞU AYRI BİR MESULİYET YÜKLEDİ”
Cumhurbaşkanlığı Irak Özel Temsilcisi, Orman ve Su İşleri eski Bakanı ve AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Prof. Dr. Veysel Eroğlu Sandıklı İlçe Kongresi’nde yaptığı konuşma da partililere ve vatandaşlara hitap etti.
AK Parti’nin temellerinin, 19 yıl önce 14 Ağustos 2001 tarihinde Afyonkarahisar’da atıldığını ve bu durumun Afyonkarahisar’a önemli bir vazife ve misyon yüklediğini dile getiren Eroğlu şunları kaydetti: “AK Parti’nin asıl kurucusu da sahibi de milletimizdir. AK Parti, Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde 19 yıldır girmiş olduğu bütün seçimlerden başarıyla çıkmıştır. Partimizin Afyonkarahisar’da kurulmuş olması bizlere ayrı bir gurur ve mesuliyet yüklemiştir. Allah’a şükür Afyonkarahisar bu mesuliyetini hakkıyla yerine getirmiştir.”
“AFYON SEÇİMDE EN BAŞARILI İL”
Bundan önceki seçimlerde olduğu gibi 31 Mart 2019 Mahalli İdareler seçiminde de AK Parti’nin Afyonkarahisar’da rekor kırdığını belirten Eroğlu sözlerine şöyle devam etti: “AK Parti Afyonkarahisar’da 59 Belediye’nin 35’ni kazanarak büyük bir rekora imza atmıştır. Yani her 3 kişiden 2’si partimize oy vermiştir. Cumhur İttifakı ise 59 belediyeden 54’ünü yani belediyelerin yüzde 92’ni kazanarak muazzam bir başarı kazanmış ve diğer ittifakı hezimete uğratmıştır. Afyonkarahisar, Ege ve Marmara Bölgesinde alınan oy oranı ve kazanılan Belediye sayısıyla en başarılı il olmuştur.”
“AK PARTİ 15 SEÇİMDE OLDUĞU GİBİ YİNE KAZANACAK”
Veysel Eroğlu, AK Parti ve Cumhur İttifakının Afyonkarahisar’da kazandığı başarıda her seçim kendilerine güvenerek destek verenlere teşekkür ederek, “Bu başarıda çok büyük gayreti olan İl Başkanımız Hüseyin Sezen başta olmak üzere bütün dava kardeşlerime, Milletvekillerimize, il ve ilçe Belediye Başkanlarımıza, il ve ilçeler Kadın ve Gençlik Kollarımıza Başkanlığımız teşekkür ediyorum. Kısacası Afyonkarahisar’da her seçimde destan yazan bütün teşkilat mensuplarımıza gönülden teşekkür ediyorum. AK Partimiz inşallah bu aşk ve inanç ile gönüller kazanarak 2023 Seçimleri için çalışacak ve Allah’ın izniyle bundan önceki 15 seçimde olduğu gibi yine seçimleri kazanacaktır.” ifadelerini kullandı.
>> Kocatepe Haber Merkezi