• Haberler
  • Genel
  • AK Liselim Teşkilatı'ndan Belediyespor’a tam destek

AK Liselim Teşkilatı'ndan Belediyespor’a tam destek

AK Parti Afyonkarahisar Gençlik Kolları’na bağlı AK Liselim Teşkilatı Afyon Belediyespor’a destek olduklarını göstermek için Belediyespor Başkanı Abdullah Aydoğan’a 'Seninleyiz Her Zaman Büyük Başkan' yazılı resim hediye etti Afyonkarahisar’ı Türkiye Basketbol 1. Ligi’nde ve Türkiye Voleybol 2. Ligi’nde temsil eden Afyon Belediyespor’a bir destek de AK Parti Afyonkarahisar Gençlik Kolları’na bağlı AK Liselim Teşkilatı’ndan geldi. [&hellip]

AK Liselim Teşkilatı’ndan Belediyespor'a tam destek

AK Parti Afyonkarahisar Gençlik Kolları’na bağlı AK Liselim Teşkilatı Afyon Belediyespor’a destek olduklarını göstermek için Belediyespor Başkanı Abdullah Aydoğan’a “Seninleyiz Her Zaman Büyük Başkan” yazılı resim hediye etti

Afyonkarahisar’ı Türkiye Basketbol 1. Ligi’nde ve Türkiye Voleybol 2. Ligi’nde temsil eden Afyon Belediyespor’a bir destek de AK Parti Afyonkarahisar Gençlik Kolları’na bağlı AK Liselim Teşkilatı’ndan geldi. AK Liselim Teşkilatı’nın haftalık olağan toplantısına davet ettiği Afyon Belediyespor Başkanı Abdullah Aydoğan’a “Seninleyiz Her Zaman Büyük Başkan” yazılı resim hediye etti.
Belediyespor’un işleyişi ve takımlar hakkında Liseli gençlere bilgi veren Afyon Belediyespor Başkanı Abdullah Aydoğan, “Nazik davetinizden dolayı teşekkür ederim. Takımlarımız büyük bir özveri ile lige hazırlanıyor. İnşallah her iki takımımızda bu sezon ligde başarıyı yakalayacak ve hedeflerine ulaşacaktır. 2 senedir yakaladığımız başarı Belediye Başkanımız Burhanettin Çoban sayesinde olmuştur. Biz sadece aracıyız. Başkanımızın destekleri olmasa bizim yapabileceğimiz hiç bir şey yok. Bu başarıda en büyük pay sahibi Belediye Başkanımız Burhanettin Çoban’dır.” dedi.
Toplantının sonunda ise AK Liselim Teşkilatı ve Kulüp Başkanı Abdullah Aydoğan birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme