• Haberler
  • Genel
  • Ak, Kara’yı rahat geçti – Kocatepe Gazetesi

Ak, Kara’yı rahat geçti – Kocatepe Gazetesi

Ligde oynadığı 5 maçta 1 galibiyet alan Afyon Belediyespor 1 galibiyetle ligin 16. sırasına geriledi. Son maçında Akhisar Belediyespor’a konuk olan Basketbolcularımız 88-78’le mağlup oldu Türkiye Basketbol 1. Ligi’nde mücadele eden Afyon Belediyespor Basketbol takımı 5. hafta müsabakalarında Manisa temsilcisi Akhisar Belediyespor’a konuk oldu. Maçın başından sonuna kadar geride olan Afyon Belediyespor son çeyrekte yüklendi [&hellip]

Ak, Kara'yı rahat geçti

Ligde oynadığı 5 maçta 1 galibiyet alan Afyon Belediyespor 1 galibiyetle ligin 16. sırasına geriledi. Son maçında Akhisar Belediyespor’a konuk olan Basketbolcularımız 88-78’le mağlup oldu

Türkiye Basketbol 1. Ligi’nde mücadele eden Afyon Belediyespor Basketbol takımı 5. hafta müsabakalarında Manisa temsilcisi Akhisar Belediyespor’a konuk oldu. Maçın başından sonuna kadar geride olan Afyon Belediyespor son çeyrekte yüklendi fakat yetersiz kaldı. Maçın sonunda da 88-78’le galibiyete uzanan ekip, Afyonkarahisar ekibini geçen Akhisar Belediye oldu.
Maçın ilk çeyreğine hızlı başlayan taraf Akhisar Belediye oldu. Afyon Belediye ise Akhisar’ın hızına yetişerek farkın artmasına engel oldu. İlk çeyreği 24-20’lik skorla Akhisar önde tamamladı.
İkinci çeyreğe hızlı başlayan yine Akhisar oldu. Bu çeyrekte Akhisar Belediye yüklendi ve 18 sayı kaydetti. Afyon Belediyespor ise 15 sayı ile cevap verebildi. İlk yarının sonunda da 42-35’le Akhisar üstünlüğü vardı.
İkinci yarının ilk çeyreğinde Akhisar farkı artırmak için gösterdiği çaba da başarılı oldu. Akhisar bu çeyrekte 26 sayı bulurken Afyon Belediyespor 18 sayı kaydetti.
Son çeyreğe Afyon Belediyespor hızlı başladı. Yüklenen Afyon Belediyespor 25 sayı buldu. Farkın kapanmasına izin vermeyen Akhisar ise 20 sayı kaydetti. Afyon Belediyespor bulduğu 25 sayı ile geride kalırken maçın sonunda 88-78’le kazanan Akhisar Belediyespor oldu.
18 takımın mücadele ettiği Türkiye Basketbol Ligi’nde Afyon Belediyespor, kaybettiği bu maçtan sonra 14. sıradan 16. sıraya geriledi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme