• Haberler
  • Genel
  • 'AK Kadınlar, yeri geldiğinde şehit ve gazi olmayı bilir'

'AK Kadınlar, yeri geldiğinde şehit ve gazi olmayı bilir'

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Av. Ferda Ertürk, Yönetim Kurulu toplantısında önemli mesajlar verdi. Ertürk, “AK Kadınlar, yeri geldiğinde şehit ve gazi olmayı bilir” dedi   Cumhurbaşkanlığı Irak Özel Temsilcisi, Orman ve Su İşleri eski Bakanı, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar Milletvekili Prof. Dr. Veysel Eroğlu, İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyeleriyle [&hellip]

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Av. Ferda Ertürk, Yönetim Kurulu toplantısında önemli mesajlar verdi. Ertürk, “AK Kadınlar, yeri geldiğinde şehit ve gazi olmayı bilir” dedi

Cumhurbaşkanlığı Irak Özel Temsilcisi, Orman ve Su İşleri eski Bakanı, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar Milletvekili Prof. Dr. Veysel Eroğlu, İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyeleriyle tanışma toplantısına katıldı. Toplantıda AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay ve Kadın Kolları Başkanı Av. Ferda Ertürk’te hazır bulundu.
“AK PARTİLİ KADINLAR NE GEREKTİRİRSE ONU YERİNE GETİRİR”
AK Parti İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu Toplantısı Kadın Kolları Bakşanı Av. Ferda Ertürk’ün Başkanlığında yapıldı. “AK kadınlar yeri geldiği zaman Ramazan sofralarında dua olmayı bilir, yeri geldiği zaman da mazlum coğrafyaların evlatlarının gözyaşı olmayı bilir.” diyen Ertürk, “Dava arkadaşlarımız yeri geldiğinde de yaşlı annelerin yanında yoldaş olur. Yeri geldiğinde de ön saflarda 15 Temmuz hain darbe kalkışmasında olduğu gibi şehit ve gazi olmayı çok iyi bilir.” şeklinde konuştu.
ULUÇAY: KADIN TEŞKİLATIMIZIN
7/24 YANINDAYIM
AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, İl Başkanı olarak Kadın Kolları Teşkilatının 7/24 yanında olduğunu belirterek şöyle konuştu: AK Parti İl Başkanı olarak her daim 7gün 24 saat sizlerin yanındayım. Biz il yönetimi, kadın kolları ve gençlik kolları olarak her zaman aynı geminin içerisindeyiz. Biz şehrimizi Cumhurbaşkanımıza asla ve asla mahcup etmeyeceğiz. Sayın Bakanımızın önderliğinde, milletvekillerimizle birlikte Belediye Başkanımız, İl Genel Meclisi Başkanımız, olmak üzere 2023 çalışmalarını şimdiden sürdürüyoruz ve sürdürmeye devam edeceğiz. Şehrimiz bölgemizde en yüksek oy oranına sahip il olma özelliğini taşıyor. Bundan sonra da inşallah daha fazla oy oranına sahip olacaktır.”
“GÖNÜL COĞRAFYASININ TÜM BEKLENTİSİ TÜRKİYE”
AK Parti Milletvekili Veysel Eroğlu, kadınların tüm seçim propaganda çalışma sürecinde fedakârca çalıştıklarını dile getirdi. Eroğlu şunları söyledi: “Kıymetli hanım kardeşlerim her seçimde gecenin geç saatlerine kadar bizimle birlikte koşturdunuz. Gerek yalnız, gerek teşkilatlarımız ile çalıştınız. Buradaki maksat dava İ’lâ-yi Kelimetullah davasıdır. Cenabı Allah’ın davasını daha da yüceltmek, milletimizi dimdik ayakta tutmak, bayrağımızı ilelebet bu topraklarda dalgalandırmak, minarelerden ilelebet ezanlarının okunması sağlamaktır. Sadece Türkiye’de değil üzerimizde öyle büyük bir mesuliyet var ki Balkanlardan Kafkaslara kadar, Orta Asya’dan Afrika’ya kadar her yerde, gönül coğrafyamızın bütün beklentisi Türkiye’dir. Geçtiğimiz günlerde El Cezire televizyonuna 1 saatlik bir konuşma yaptım. Dönüşlere baktığım zaman herkesin beklentisi Türkiye’dir. Türkiye ayakta kalmalı son kale denilmektedir.”
>> Burak AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme