Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AK Kadınlar istişare toplantısında bir araya geldi

AK Parti Çanakkale Milletvekili

AK Parti Çanakkale Milletvekili ve Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı, Ege Bölge Koordinatörü
Jülide İskenderoğlu, AK Parti Kadın Kolları istişare toplantısına katıldı. Toplantıda konuşan
İskenderoğlu, “IMF, krizler, koalisyonlar AK Parti öncesi vardı, artık tarihe karıştı” dedi

 

AK Parti Çanakkale Milletvekili ve Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı, Ege Bölge Koordinatörü Jülide İskenderoğlu, Genel Merkez Kadın Kolları MYKY üyesi, Ege Bölge Koordinatörü Gülten Terzi, MKYK üyesi ve Teşkilat Bölge Koordinatörü Esma Ersin, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Ferda Ertürk’ün katılımı ile “kadın kolları istişare toplantısı” düzenledi. Toplantıya Kadın Kolları İlçe Başkanları ve il yönetim kurulu üyeleri katıldı.
“IMF, KRİZLER, KOALİSYONLAR AK PARTİ ÖNCESİ VARDI, SAYENİZDE TARİHE KARIŞTI”
Toplantıda konuşan İskenderoğlu, “AK Kadınları teşkilatın çekirdeğidir. Hanım kardeşlerim sizlere özel bir mesajım var. Her seçimde seçimin kaderini belirleyen sizler AK Parti için çok kıymetlisiniz. Her birinizin evlatları, eşi var. Çocuklarınızın geleceğini düşünerek verdiğiniz bu mücadelede bugün Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini kazandırdı. Güçlü, bağımsız, ayakları üzerinde duran bir ülkede yaşamak için gece gündüz çalıştınız. Çalışmanızın karşılığında ise koalisyonların olmadığı, parti kavgalarının yaşanmadığı, ekonomik krizlere her yıl bir yenisinin eklenmediği, ülkemize IMF diye bir kurumun müdahale etmediği, fakirliğin hâkim olmadığı, ithal bakanları ülkemizi yönetmediği bir ülkede yaşıyoruz. Bunlar AK Parti’den önce vardı, AK Parti’den sonra sizlerin sayesinde tarihe karıştı.” dedi.
İskenderoğlu’ndan sonra söz alan Ertürk de, Türkiye’de 50’nin üzerinde parti bulunduğunu ve bu partiler arasında kadınlara en fazla yer veren partinin de AK Parti olduğunu söyledi. İskenderoğlu daha sonra İl Başkanı Hüseyin Sezen ile görüştü