AK Kadınlar da başkanını bekliyor

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanlığı için 5 isim Ankara'ya çağrıldı AK Parti Genel Merkezi tarafından yapılan teşkilat değişikliklerinde Afyonkarahisar Kadın Kolları İl Yönetimi istifa ettirilmişti. Eski başkan Hatice Özkal'dan boşalan Kadın Kolları Başkanlığı için adaylar dün AK Parti Genel Merkezi'ne çağrıldı.AK Parti bir çok ilde olduğu gibi Afyonkarahisar'da da İl, Gençlik ve Kadın Kolları [&hellip]

AK Kadınlar da başkanını bekliyor

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanlığı için 5 isim Ankara’ya çağrıldı

AK Parti Genel Merkezi tarafından yapılan teşkilat değişikliklerinde Afyonkarahisar Kadın Kolları İl Yönetimi istifa ettirilmişti. Eski başkan Hatice Özkal’dan boşalan Kadın Kolları Başkanlığı için adaylar dün AK Parti Genel Merkezi’ne çağrıldı.
AK Parti bir çok ilde olduğu gibi Afyonkarahisar’da da İl, Gençlik ve Kadın Kolları yönetimini yeniliyor. İl Kadın Kolları eski Başkanı Hatice Özkal’dan boşalan başkanlık için dört kadın aday yarışıyor. Dün sabah saatlerinde AK Parti Genel Merkezine çağrılan dört bayan İl kadın kolları Başkanı olmak için mülakata çağrıldı. Fazilet Dinç, Rasime Kıpırtı, Serap AKÇA, Ferda Ertürk ve Nazmiye Tuğral’ın AK Parti Genel Merkezine çağrıldıkları bildirildi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme