AK heyetten iş dünyasına ziyaret

AK Parti İl Başkanı Mehmet Zeybek’in öncülüğünde oluşturulan heyet tarafından ATSO Yönetim Kurulu ve Meclis Başkanı ile ATB Başkanı ziyaret edildi. Karşılıklı görüş alışverişlerinde bulunulan ziyaretlerde yeni yönetimlere hayırlı olsun dilekleri iletildi Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar İl Başkanı Mehmet Zeybek ve beraberindeki heyet ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser’e, ATSO Meclis Başkanı Mehmet [&hellip]

AK heyetten iş dünyasına ziyaret

AK Parti İl Başkanı Mehmet Zeybek’in öncülüğünde oluşturulan heyet tarafından ATSO Yönetim Kurulu ve Meclis Başkanı ile ATB Başkanı ziyaret edildi. Karşılıklı görüş alışverişlerinde bulunulan ziyaretlerde yeni yönetimlere hayırlı olsun dilekleri iletildi

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar İl Başkanı Mehmet Zeybek ve beraberindeki heyet ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser’e, ATSO Meclis Başkanı Mehmet Çarkgil’eve ATB Başkanı Mehmet Mühsürler’e görevlerinin hayırlı, uğurlu olmasını dilediler.
İlk ziyaretini ATB’ye gerçekleştiren AK Parti İl Başkanı Mehmet Zeybek ve beraberindekiler ATB Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mühsürler’e güven tazelediği görevinde başarılar diledi. Mehmet Mühsürler, AK Parti heyetinin ziyaretine ve iyi dileklerine teşekkür etti. ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser ve Meclis Başkanı Mehmet Çarkgil’i ziyaret eden AK Parti heyeti odanın yeni yönetimine başarılar diledi. Ziyaret sırasında konuşan AK Parti İl Başkanı Mehmet Zeybek; “Yeni yönetimi Allah hayırlı etsin. İnşallah Afyonkarahisar’a, ülkemize hayırlı insanlar getirmeyi nasip etsin. Bize düşen vazifeleri yapmaya devam edeceğiz.” diye konuştu. ATSO üyelerinin seçim sonucu kendilerini göreve layık gördüklerini belirten Serteser şöyle konuştu: “Bu makamlar bedava değil. Hizmet etmemiz lazım. Daha öncen olduğu gibi bu dönemde de hizmet edip layık olmaya çalışacağız. Bu hizmetlerimiz yaparken sizlerin destekleri çok önemli. Her türlü desteği de yapma sözü verdiniz. Çok teşekkür ediyoruz. Sizler de Afyonkarahisar için çalışıyorsunuz. Amaçlarımız ortak. Amaçlar ortak olunca birliktelikler ortaya çıkıyor. Birliktelikler olunca da güzel sonuçlar ortaya çıkıyor. Birlikte rahmet ayrılıkta azap vardır. Bu ziyaretinizden dolayı çok memnun olduk. İnşallah Afyonkarahisar için çok güzel hizmetler yaparız. Çok teşekkür ediyoruz.”
ATSO Meclis Başkanı Mehmet Çarkgil ziyaretleri nedeniyle AK Parti İl Başkanı Mehmet Zeybek’e teşekkür etti. Sivil toplum kuruluşlarının çatı örgütü olarak tanımladığı ATSO’nun seçimlerinin demokratik şekilde gerçekleştirilerek tamamlandığını söyleyen Çarkgil; “Neticede birlik ve beraberlik kazandı. Sizlerin de bizlerin de gayesinin Afyonkarahisar’a hizmet olduğuna inanıyoruz. Bizler bize düşen kısmında sizler size düşen kısmında elbirliği ile Afyonkarahisar’ı layık olduğu noktaya taşımak hepimizin ortak görevi diye düşünüyorum.” diye konuştu. Ziyaretlerde; AK Parti İl Başkanı Mehmet Zeybek, İl Başkan Yardımcıları Mehmet Emin Özbayat, İsmail Dayan, Yusuf Balık, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Hasan Boncuk, Orhan Atam, Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser hazır bulundular. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme