• Haberler
  • Genel
  • AK Gençlerden Erdoğan’a destek – Kocatepe Gazetesi

AK Gençlerden Erdoğan’a destek – Kocatepe Gazetesi

AK Parti Afyonkarahisar İl Gençlik Kolları tarafından Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan’a destek amacıyla bisiklet turu düzenlendi Demiryalayan türbesinden başlayarak, Gazlıgöl Caddesi, Ambaryolu, Yeşilyol, Kurtuluş Caddesi, Ordu Bulvarı, Akarçay, Milli Birlik Caddesi’de devam eden bisiklet turu başlangıç noktasında son buldu. “GENÇLER EN FAZLA AK PARTİ’DE TEMSİL EDİLDİ”İl Gençlik Kolları Başkan Vekili Dilek Hanım Çengel, AK [&hellip]

AK Gençlerden Erdoğan'a destek

AK Parti Afyonkarahisar İl Gençlik Kolları tarafından Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan’a destek amacıyla bisiklet turu düzenlendi

Demiryalayan türbesinden başlayarak, Gazlıgöl Caddesi, Ambaryolu, Yeşilyol, Kurtuluş Caddesi, Ordu Bulvarı, Akarçay, Milli Birlik Caddesi’de devam eden bisiklet turu başlangıç noktasında son buldu.
“GENÇLER EN FAZLA AK PARTİ’DE TEMSİL EDİLDİ”
İl Gençlik Kolları Başkan Vekili Dilek Hanım Çengel, AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığı adaylığına destek olmak amacıyla etkinliği düzenlediklerini belirterek, “Bir siyasi parti olarak AK Parti gençliğe verdiği önemi ile de Türkiye’deki tek siyasi harekettir. Genel Başkanımızın gençliğe verdiği önemi hepimiz biliyoruz. Bu dönemde gençlik gerek siyasi partiler içinde gerekse TBMM’de en fazla AK Parti’de temsil edilmiştir.
Gençliğe bu kadar önem veren ve bizlere 2023, 2053 ve 2071 gibi hedefler koyan Cumhurbaşkanı Adayımız Recep Tayyip Erdoğan’a biz de düzenlediğimiz organizasyonla destek olmak istedik.” diye konuştu.
“ÇEVRECİ BİR PARTİYİZ”
İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven ise İl Gençlik Kolları’nın düzenlediği etkinliğe katıldıklarını belirterek “Gençlik kollarımızın bu etkinliğinde onlarla birlikte olduk. Kendilerine bu çevreci etkinlik için teşekkür ediyoruz.” dedi.
AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Halil Ürün AK Parti’nin çevreci bir parti olduğunu ifade ederken, “Biz çevreci bir partiyiz. Bu güzel etkinlik özellikle bisikletlerle yapılıyor. Hem çevreyi kirletmiyor hem de spor yapıyoruz.” dedi.
Etkinliğe AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Halil Ürün, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser ile 100 kadar genç katıldı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme