• Haberler
  • Genel
  • AK Gençlerden Ankara ziyareti – Kocatepe Gazetesi

AK Gençlerden Ankara ziyareti – Kocatepe Gazetesi

AK Parti Afyonkarahisar İl Gençlik Kolları Başkanı Dilek Hanım Çengel beraberindeki Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte Ankara'ya gitti. Parti Grup toplantısına katıldı AK Parti Gençlik Kolları Afyonkarahisar İl Başkanı Dilek Hanım Çengel, AK Parti Grup toplantısına katılarak Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'nu dinledi. Başkan ve İl Gençlik Kolları üyeleri, daha sonra Milletvekili Halil Ürün ile bir [&hellip]

AK Gençlerden Ankara ziyareti

AK Parti Afyonkarahisar İl Gençlik Kolları Başkanı Dilek Hanım Çengel beraberindeki Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte Ankara’ya gitti. Parti Grup toplantısına katıldı

AK Parti Gençlik Kolları Afyonkarahisar İl Başkanı Dilek Hanım Çengel, AK Parti Grup toplantısına katılarak Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nu dinledi. Başkan ve İl Gençlik Kolları üyeleri, daha sonra Milletvekili Halil Ürün ile bir araya geldi. Meclis çalışmaları hakkında gençlere bilgiler veren Ürün, Gençlik Kolları üyelerine genel kurul salonunu ve meclisi gezdirdi. Ürün, AK Parti’nin gençlere ve kadınlara daha çok önem veren bir parti olduğunu belirtti.
FİKİR ALIŞ VERİŞİNDE BULUNDUK
Ankara ziyaretinin oldukça verimli ve güzel geçtiğine değinen İl Gençlik Kolları Başkanı Dilek Hanım Çengel, ilerleyen zaman içerisinde ziyaretlerin süreceğinden bahsetti. Çengel, “Ankara’da anlamlı bir ziyaretler yaptık. Yönetim Kurulu üyelerimizle birlikte Başbakanımızı dinledik. Daha sonra Milletvekilimiz Halil Ürün Bey ile bir araya gelerek, fikir alış verişinde bulunduk. Meclis çalışmaları hakkında milletvekilimiz Halil Ürün, bizlere bilgiler verdi. Verimli ve olumlu bir ziyaret oldu. Bu ziyaretlerimizin devamını gerçekleştireceğiz” dedi.
Yapılan ziyaretlerin ardından İl Gençlik Kolları Üyeleri, Başbakan Davutoğlu ve Milletvekili Ürün ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme