• Haberler
  • Genel
  • AK Gençler kapıda karşılıyor – Kocatepe Gazetesi

AK Gençler kapıda karşılıyor – Kocatepe Gazetesi

Üniversiteyi yeni kazanarak kayıt yaptırmak üzere Afyonkarahisar’a gelen gençler AKÜ Yerleşkesi girişinde AK Parti Gençlik Kolları üyelerince karşılanıyor AK Parti Afyonkarahisar Gençlik Kolları tarafından üniversiteleri yeni kazanan öğrencileri karşılama günleri bu yıl da devam ediyor. AK Parti Afyonkarahisar İl Gençlik Kolları üyeleri Afyon Kocatepe Üniversitesi girişinde yeni gelen öğrencileri karşılayarak, açtıkları stantda hem Afyonkarahisar’ı tanıttılar, [&hellip]

AK Gençler kapıda karşılıyor

Üniversiteyi yeni kazanarak kayıt yaptırmak üzere Afyonkarahisar’a gelen gençler AKÜ Yerleşkesi girişinde AK Parti Gençlik Kolları üyelerince karşılanıyor

AK Parti Afyonkarahisar Gençlik Kolları tarafından üniversiteleri yeni kazanan öğrencileri karşılama günleri bu yıl da devam ediyor. AK Parti Afyonkarahisar İl Gençlik Kolları üyeleri Afyon Kocatepe Üniversitesi girişinde yeni gelen öğrencileri karşılayarak, açtıkları stantda hem Afyonkarahisar’ı tanıttılar, hem de kayıt ve barınma konularında öğrencilere rehberlik ettiler.
Çeşitli illerden Afyonkarahisar’a gelen öğrencileri AK Parti Afyonkarahisar Gençlik Kolları “Biliyoruz Gurbette İlk Gün Zordur Yalnız Değilsin” stantları ile karşıladı. AK Parti Genel Merkezi Gençlik Kolları Başkanı Zafer Çubukçu’nun gençlere mesajları da otobüs duraklarına sticker haline getirilip asıldı.
Üniversite’ye gelen öğrenciler ve aileleriyle birebir ilgilenen AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Dilek Hanım Çengel “Üniversitemizde kayıt dönemi haftasındayız. Afyonkarahisar’ımıza gelen yeni öğrenci kardeşlerimizi ‘Gurbette İlk Gün Zordur Yalnız Değilsin’ sloganıyla Afyon Kocatepe Üniversitesi’nde karşılayarak akıllarına takılan her türlü konuda yardımcı olmaya çalışıyoruz. Öncelikle gelen arkadaşlarımıza Üniversite için Afyonkarahisar’ı seçtikleri için teşekkür ediyor, Afyonkarahisar’ımızı tanıtan açıklamalarda bulunup ulaşım, yaşam ve sosyal hayat hakkında bilgiler veriyoruz. Yaptığımız faaliyetler hakkında tanıtım broşürleri dağıtıyoruz. İstedik ki kardeşlerimiz üniversite hayatına attıkları ilk adımda şehrimizde yabancılık hissetmesin. Bu ilk gününde onlara Afyonkarahisar’ımızın güler yüzü ve sıcaklığını hissettirmek istedik. Bu çalışmamız üniversite kayıt süresince devam edecektir.” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme