AK Gençler iftara 5 kala sahadalar

AK Parti Gençlik Kolları üyeleri 'İftara 5 Kala' adlı programı bu yılda sürdürüyorlar. Gençler, iftara yetişemeyen vatandaşlara ikramlarda bulunuyor   Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar Gençlik Kolları yönetimi tarafından Ramazan ayı boyunca yapacakları 'İftara Beş Kala' programı sürüyor. Afyonkarahisar oruçlarını açmak için evine yetişemeyen vatandaşlara hurma, kek, meyve suyu ve su ikram eden [&hellip]

AK Parti Gençlik Kolları üyeleri “İftara 5 Kala” adlı programı bu yılda sürdürüyorlar. Gençler, iftara yetişemeyen vatandaşlara ikramlarda bulunuyor

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar Gençlik Kolları yönetimi tarafından Ramazan ayı boyunca yapacakları “İftara Beş Kala” programı sürüyor.

Afyonkarahisar oruçlarını açmak için evine yetişemeyen vatandaşlara hurma, kek, meyve suyu ve su ikram eden AK Partili gençler takdir topluyor. AK PArtili gençlere İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay’da destek veriyor.

“GENÇLERİMİZ İFTARA YETİŞEMEYENLERE İKRAMDA BULUNUYOR”

Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan,  ekibi “İftara Beş Kala” programında, Afyonkarahisar’da oruçlarını açmak için evine yetişemeyen vatandaşlara hurma, kek, meyve suyu ve su ikram ediyor. AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, konu hakkında yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “Bu yıl da Ramazan-ı Şerif ayına sağlık ve sıhhatle kavuştuk. Deprem dolayısıyla her yıl yaşadığımız sevinci ve heyecanı bu yıl maalesef yaşayamadık. Her sene olduğu gibi bu sene de AK Partimizin birbirinden kıymetli gençleri, Ramazan’ın manevi iklimini ve paylaşma kültürümüzü yaşamak ve yaşatmak için sahalarda. Ramazan’ın ilk gününden itibaren oruçlarını açmak için evine yetişemeyen vatandaşlara sahalarda ikramda bulunuyorlar.”

“RAMAZAN FAALİYETLERİMİZİ SÜRDÜRÜYORUZ”

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan, büyük fedakârlıklarla saha çalışmalarının yürütüldüğünü belirtti. Karahan, “Yol arkadaşlarımız, kardeşlerimiz büyük bir özveri ve fedakârlıklarla yine sahadalar. Ramazan ayı hepimiz için rahmet, mağfiret ve kurtuluş ayıdır. AK Parti Afyonkarahisar teşkilatları olarak bu yıl Ramazan ayında bizler de faaliyetlerimize aralıksız devam ediyoruz. Hemşerilerimizin Ramazan ayını tebrik ediyor, Rabbimden bizi Ramazan’ın bereketine erdirmesini ve Ramazan Bayramı’na kavuşturmasını niyaz ediyorum.” dedi.

Bakmadan Geçme