AK gençler Balçıkhisar’ı ziyaret etti

AK Parti Şuhut Gençlik Kolları mensupları Balçıkhisar Köyü'nü ziyaret ettiler Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Şuhut Gençlik Kolları üyelerince köy ziyaretleri aralıksız devam ediyor.AK Parti Şuhut İlçe Gençlik Kolları Başkanı Selçuk Çatalkaya, partili gençler olarak üstlendikleri misyonun büyük bir sorumluluk getirdiğini, bu sorumluluk ile tüm gençlerin kucaklanması gerektiğini söyledi. Şuhut Gençlik Kolları Başkanı Selçuk [&hellip]

AK gençler Balçıkhisar'ı ziyaret etti

AK Parti Şuhut Gençlik Kolları mensupları Balçıkhisar Köyü’nü ziyaret ettiler

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Şuhut Gençlik Kolları üyelerince köy ziyaretleri aralıksız devam ediyor.
AK Parti Şuhut İlçe Gençlik Kolları Başkanı Selçuk Çatalkaya, partili gençler olarak üstlendikleri misyonun büyük bir sorumluluk getirdiğini, bu sorumluluk ile tüm gençlerin kucaklanması gerektiğini söyledi.
Şuhut Gençlik Kolları Başkanı Selçuk Çatalkaya, Milletvekili Genel Seçimlerinin son derece önemli olduğunu söyledi. Balçıkhisarlılara hitap eden Çatalkaya şöyle konuştu: “2015 seçimleri Türkiye’nin 2023 hedefleri için önemli bir seçimdir. Eğer AK Parti olarak istediğimiz sonucu elde edemezsek 2023 hedeflerinin gerçekleştirilmesi zordur. Bu bilinç ile hareket ederek başta Balçıkhisar’dan ve Şuhut’tan iyi bir oy almamız ve Partimizi meclise göndermemiz gerekmektedir. Bu nedenle bizler şimdiden çalışmalarımıza başlamalıyız” dedi. Çatalkaya daha sonra AK Parti Şuhut Gençlik Kolları olarak Balçıkhisar Köy Temsilciliği görevine Zafer Özdaş atandı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme