Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AK Gençler Afyon’da yarıştı

AK Gençler Afyon’da yarıştı

AK Parti Genel Merkez Ar-Ge Başkanlığının Ege Bölgesi münazara yarışması Afyonkarahisar’ın ev sahipliği gerçekleştirildi. 32 takımın birbirleri ile kıyasıya mücadele ettiği münazarada Afyonkarahisar Gençlik Kolları takımı ikinci oldu

 

Afyonkarahisar iki gün boyunca AK Parti Genel Merkez Ar-Ge Başkanlığının Ege bölgesi münazara yarışması yapıldı. Afyonkarahisar İl Başkanlığının ev sahipliği yaptığı yarışmada 32 takım birbirleri ile kıyasıya mücadele etti. Turnuvada İzmir Gençik Kolları birinci oldu, Afyonkarahisar Gençlik Kolları takımı ikinci, Manisa Gençlik Kolları ise üçüncü oldu. Programa AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Ar-Ge sorumlusu Abdurrahman Döğücü ve MKYK üyesi Özge Erbaş da katıldı.
“OLDUKÇA BAŞARILI GEÇTİ”
Toplantıda konuşma yapan Afyonkarahisar İl Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan, “Gençlik kolları üyelerinin her türlü gelişimine katkıda bulunmayı hedefliyoruz. Münazara etkinliğimiz oldukça başarılı bir şekilde neticelendi. Son günlerde yaşanan siyasi gelişmeler görüşülüp tüm sorulara ayrı ayrı cevap arandı. Biz AK Parti Gençlik Kolları olarak bu tür çalışmaları sürekli olarak yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz. AK Gençler her daim Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın izinde yürüyecektir.” dedi.