• Haberler
  • Genel
  • AK Partililer'den TBMM ve AK Parti Genel Merkezi'ne ziyaret

AK Partililer'den TBMM ve AK Parti Genel Merkezi'ne ziyaret

Adalet ve Kalkınma Partisi Afyonkarahisar Merkez İlçe Teşkilatı, TBMM'de ve AK Parti Genel Merkezi'nde ziyaretlerde bulundu Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser ve beraberindeki heyet ilk olarak AK Parti TBMM Grup Toplantısı'na katıldı. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşmasın dinleyen AK Parti Merkez İlçe heyeti daha sonra Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, AK Parti Afyonkarahisar [&hellip]

AK Partililer’den TBMM ve AK Parti Genel Merkezi’ne ziyaret

Adalet ve Kalkınma Partisi Afyonkarahisar Merkez İlçe Teşkilatı, TBMM’de ve AK Parti Genel Merkezi’nde ziyaretlerde bulundu

Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser ve beraberindeki heyet ilk olarak AK Parti TBMM Grup Toplantısı’na katıldı. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın konuşmasın dinleyen AK Parti Merkez İlçe heyeti daha sonra Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Halil Ürün ve Sait Açba ile öğle yemeği yediler.
Yemeğin ardından AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Halil Ürün ile bir toplantı yapan Merkez İlçe heyeti Ürün’den TBMM’deki yasama faaliyetlerine ilişkin bilgi aldılar.
“EKSİKLER TAMAMLANMALI”
Ürün toplantıda yaptığı konuşmada Merkez İlçe teşkilatının yaklaşan mahalli idareler seçimlerinde en az 2011 yılındaki genel seçimler kadar yoğun bir çalışma sergilemesi gerektiğini belirterek, “Başta sandık kurulları olmak üzere yerel seçimler öncesinde eksik ve tamamlanması gereken tüm çalışmaların bitirilmesi gerekiyor. Afyonkarahisar’da girdiği her seçimden başarıyla çıkan AK Parti Afyonkarahisar teşkilatımız inşallah mahalli idareler seçimlerinde bu başarılarını artırarak sürdürecektir” dedi.
“SEÇİM ÇALIŞMALARI
SEÇİMDEN SONRA BAŞLAR”
Ürün, şöyle konuştu: “Afyonkarahisar’daki il ve tüm ilçe teşkilatlarımız çalışmalarını artırarak sürüyor. Sayın Genel Başkanımız Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın söylediği gibi AK Parti için seçim çalışmaları seçimlerden hemen sonra gelen günden itibaren başlar. Bu düsturla hareket eden Afyonkarahisar’daki il ve tüm ilçe teşkilatlarımız inşallah AK Parti’nin sandıktaki başarısını daha da artıracaktır.”
“SANDIKTAN BİRİNCİ
ÇIKMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ”
Merkez İlçe Başkanı Eser ise Merkez İlçe teşkilatının sorumluluğun bilincinde hareket ederek, Afyonkarahisar’daki seçmen sayısının büyük çoğunluğunun Afyonkarahisar il merkezinde yaşaması nedeniyle teşkilat çalışmalarına hız verdiklerini ve 2014 yılında Afyonkarahisar’da sandıktan önceki seçimlerde olduğu gibi birinci çıkmak için çalıştıklarını ifade etti.
Merkez İlçe heyeti toplantının ardından TBMM Genel Kurulu’nu izlediler. Heyetin son durak noktası ise AK Parti Genel Merkez oldu. Burada AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Mahmut Göksu ile bir araya gelen Merkez İlçe heyeti AK Parti Merkez İlçe’nin çalışmalarına ilişkin Göksu’ya bilgiler verdi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme