• Haberler
  • Genel
  • AK Parti Merkez ilçe'den medyaya özel toplantı

AK Parti Merkez ilçe'den medyaya özel toplantı

AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı’nca 10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler Günü sonrasında medya çalışanlarına özel bir toplantı düzenlendi. Yönetim Kurulu üyeleri adına konuşan AK Parti Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser, medya çalışanlarının gününü kutladı Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser ve yönetim kurulu üyeleri 10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler Günü [&hellip]

AK Parti Merkez ilçe’den medyaya özel toplantı

AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı’nca 10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler Günü sonrasında medya çalışanlarına özel bir toplantı düzenlendi. Yönetim Kurulu üyeleri adına konuşan AK Parti Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser, medya çalışanlarının gününü kutladı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser ve yönetim kurulu üyeleri 10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler Günü sonrasında medya çalışanlarına özel bir kahvaltı programı düzenlediler. Toplantı 12 Ocak Cumartesi günü Marbel Çakmak Otel’de gerçekleştirildi.
MEDYA KÖPRÜ GÖREVİ GÖRÜYOR
Kahvaltı sonrası konuklarına hitap eden AK Parti Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser, 10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler Günü’nde medya çalışanlarının yoğun geçirdiği program nedeniyle belki kendi günlerini hatırlamakta güçlük çektiklerini belirtti. Özellikle muhabirlerin çok zor şartlarda çalıştığına değinen AK Parti Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser; “Biz bu açıdan özellikle bu işe emek veren, sahada çalışan muhabir arkadaşlarımızı, bu işin mutfağında çalışan arkadaşlarımızı programa davet ettik. Katılımcılara katılımları nedeniyle teşekkür ediyorum. Bizim için siyasetçiler için basın çok önemli. Basın olmadığı zaman biz bir takım çalışmalarda bulunuyoruz. Sadece orada bulunan topluluğa hitap etmiş oluyoruz. Basın sayesinde toplumumuzda bir köprü kurularak, bizim yaptığımız çalışmalar medya sayesinde daha büyük kitlelere ulaşmaktadır. Bunun için basın vazgeçilmez. Sadece siyasiler için değil, kamuoyu içinde önemli bir unsurdur. Kamu ile toplum arasında ciddi bir köprü kurma vazifesini üstleniyor.” dedi.
ZİYARETLER SÜREKLİ YAPILIYOR
AK Parti Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser, medya sayesinde kamunun ve siyasilerin eksikleri noktasında halkın bilinçlendiğini, eksikliklerin medyada ortaya konulduğuna temas etti. Eser, emek veren tüm medya çalışanlarına teşekkür etti. Bülent Eser, 10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı. Eser, katılımcıların sorduğu çeşitli soruları cevaplandırdı. Yerel seçimlere hazırlık konusunda AK Parti teşkilatlarının her zaman seçimlere hazır pozisyonda olduklarına değinen Eser şöyle konuştu: “Beldeler olsun köyler olsun tüm teşkilatlarımız seçimlere hazır vaziyette. Kışın gelmesiyle birlikte geceler uzun, özellikle işler kırsal kesimde azaldı. Bizlerde belde ve köy ziyaretlerine başladık. İnşallah bütün beldelerimizi ve köylerimizi ziyaret ediyoruz. Hem seçimin yaklaşmasından dolayı hemde rutin ziyaretlerimiz oluyordu. AK Parti teşkilatlarında seçimlerden seçimlere vatandaşı ziyaret anlayışı yoktur. Seçim olmasada bizler halkımız ve teşkilatlarımıla iletişim içerisindeyiz.” Toplantı toplu hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme