• Haberler
  • Genel
  • AK Kadın Kolları'nda bayrağı Ertürk devraldı

AK Kadın Kolları'nda bayrağı Ertürk devraldı

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanlığına Av. Ferda Ertürk atandı. Ertürk, bayrak değişimindeki süreci Kocatepe’ye anlattı Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İl Kadın Kolları Başkanlığına atanan Av. Ferda Ertürk, 17 Temmuz Perşembe günü Kadın Kolları Başkanlığına aday olan isimlerin Ankara’ya giderek genel merkez yöneticileri ile biraraya geldiklerini söyledi. AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı [&hellip]

AK Kadın Kolları’nda bayrağı Ertürk devraldı

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanlığına Av. Ferda Ertürk atandı. Ertürk, bayrak değişimindeki süreci Kocatepe’ye anlattı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İl Kadın Kolları Başkanlığına atanan Av. Ferda Ertürk, 17 Temmuz Perşembe günü Kadın Kolları Başkanlığına aday olan isimlerin Ankara’ya giderek genel merkez yöneticileri ile biraraya geldiklerini söyledi.
AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Av. Ferda Ertürk kendisi ile birlikte; Nazmiye Tuğral, Rasime Fedakar Kıpırtı, Serap Akça, Fazilet Dinç’in Teşkilat Başkanı Nur Özkaya ve Kadın Kolları Genel Başkanı Güldal Akşit’le gö-rüştüklerini belirtti. Aynı günün akşamı AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu ile görüştüklerini aktaran Ertürk şöyle konuştu: “Sonuç itibariyle Kadın Kolları İl Başkanlığı görevi şahsıma tevdi edildi. Bu bir bayrak yarışıdır. Biz bizden önceki İl Kadın Kolları Başkanımız Sayın Hatice Özkal ve diğer arkadaşlarımızla iyi bir ekiptik. Birlikte güzel çalışmalara imza attık. İyi bir seçim çalışması yürüttük. İnşallah yine güzel çalışmalara imza atacağız. İl Kadın Kolları Yönetim Kurulunu oluşturacak isimler önümüzdeki günlerde netleşecek. Bu isimleri de kamuoyu ile paylaşacağız.”
>> Burcu AYDIN’ın haberi

Bakmadan Geçme