• Haberler
  • Genel
  • Ailelerin buluşmasında kan aktı: 1 ölü, 5 yaralı

Ailelerin buluşmasında kan aktı: 1 ölü, 5 yaralı

Kışlacık'ta kız kaçırma yüzünden çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Silahın çekildiği kavgada 1 kişi öldü, bir kişi ağır 5 kişi yaralandı Edinilen bilgiye göre, Afyonkarahisar’ın merkeze bağlı Kışlacık Köyü'nde yaşayan Beytullah Özen (19), kız arkadaşı olan Saraydüzü Köyü’nden D. Ö. (19) ile birlikte kaçtı. D. Ö.’nün babası Süleyman Ö., gençlerin düğününün yapılması ve olayın tatlıya bağlanması [&hellip]

Ailelerin buluşmasında kan aktı: 1 ölü, 5 yaralı

Kışlacık’ta kız kaçırma yüzünden çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Silahın çekildiği kavgada 1 kişi öldü, bir kişi ağır 5 kişi yaralandı

Edinilen bilgiye göre, Afyonkarahisar’ın merkeze bağlı Kışlacık Köyü’nde yaşayan Beytullah Özen (19), kız arkadaşı olan Saraydüzü Köyü’nden D. Ö. (19) ile birlikte kaçtı. D. Ö.’nün babası Süleyman Ö., gençlerin düğününün yapılması ve olayın tatlıya bağlanması amacıyla Beytullah Özen’in ailesi irtibata geçti. Baba Süleyman Ö., Beytullah Özen’in ailesi ile görüşmek için Kardeşi Ahmet Ö., eşi Fatma Ö. ile Kışlacık Köyü’ne geldi. İki aile arasında başlayan görüşme bir anda tartışmaya dö-nüştü. Ev içinde başlayan tartışmanın kavgaya dönüşmesi ile silahlar patladı.
D.Ö.’nün babası Süleyman Ö., aracının torpido gözündeki tabancasını çıkararak rastgele kalabalığa ateş açtı. Açılan ateş sonucunda Beytullah Özen, ağabeyi Mevlüt Özen (29), babası Mehmet Özen, annesi Zehra Özen ve köy sakinlerinden Galip Koç yaralandı. Yaralılar ambulans ile Afyonkarahisar Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.
Yaralılardan Mevlüt Özen, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Yaralılardan Beytullah Özen ve Galip Koç yapılan tedavilerin arkasından taburcu edildi. Hayatını kaybeden Mevlüt Özen Kışlacık Köyü’nde toprağa verildi. Yaralılardan Mehmet Özen’in durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.
Oayla ilgili jandarma ekipleri Süleyman Ö.’yü gözaltına alırken, geniş çaplı soruşturma başlattı.

Bakmadan Geçme