Aileleri ile proje hazırladılar

'Minik Mimarlar ve Mühendisler' projesi kapsamında aileleri ile birlikte kaliteli vakit geçirmesi hedeflenen 15 Temmuz Şehitler Anaokulu öğrencileri 60 proje üretti. Projeler 15 Temmuz Şehitler Anaokulu'nda sergileniyor İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün Değerler Eğitimi Hareketi kapsamında 15 Temmuz Şehitler Anaokulu öğrencilerinin aileleri ile birlikte kaliteli vakit geçirmeleri amacıyla hazırlanan 'Minik Mimarlar ve Mühendisler' projesi tamamlandı. Projeye [&hellip]

“Minik Mimarlar ve Mühendisler” projesi kapsamında aileleri ile birlikte kaliteli vakit geçirmesi hedeflenen 15 Temmuz Şehitler Anaokulu öğrencileri 60 proje üretti. Projeler 15 Temmuz Şehitler Anaokulu’nda sergileniyor

Haber

İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün Değerler Eğitimi Hareketi kapsamında 15 Temmuz Şehitler Anaokulu öğrencilerinin aileleri ile birlikte kaliteli vakit geçirmeleri amacıyla hazırlanan “Minik Mimarlar ve Mühendisler” projesi tamamlandı. Projeye katılan 60 öğrenci, aileleri birlikte hazırladıkları 60 eseri okula getirdi. Tek boyutlu ve 3 boyutlu projeler üreten öğrenciler ev, çiftlik evi, kuyu, masa sandalye, Anıtkabir maketi, araba, uçak, helikopter, resim çerçevesi ve peçetelik yaptı. 60 projenin toplanmasının ardından okulda sergi açılarak velilerin beğenisine sunuldu.
15 Temmuz Şehitler Anaokulu Okul Müdürü Hülya Teke öncülüğünde, Laleler Sınıfı Kulüp Öğretmeni Gözde Gül Çınkılı, Kardelenler Sınıfı Kulüp Öretmeni Aysel Çakal, Parlayan Yıldızlar Sınıfı Kulüp Öğretmeni Ayşe Çevik, Parlayan Yıldızlar Sınıfı öğretmeni Nesrin Çelik ve Pamuk Şekerler Sınıfı Kulüp Öğretmeni Aslı Akarçay’ın sorumlu öğretmen olarak görev aldığı projenin sergisine öğrenci velileri de katıldı.
“ÇOCUKLARIN EVDE AİLESİ İLE KALİTELİ ZAMAN GEÇİRMESİNİ SAĞLADIK”
Proje ile ilgili bilgi veren 15 Temmuz Şehitler Anaokulu Müdürü Hülya Teke, “Minik Mimarlar ve Mühendisler projesi ile çocukların dijital ortamdan uzaklaşıp ailesiyle kaliteli zaman geçirmesini amaçlayarak projeye aileleri de dahil ettik. Çocukların evde ailesi ile birlikte kaliteli zaman geçirmesini amaçladık. Çocukların bilgisayar, telefon, tabletten uzaklaşıp kendi duygu ve düşüncelerini ailesi ile paylaşıp bir proje haline getirmesini istedik. Çok güzel oldu. Ailelerden çok güzel dönüşler aldık. Hepsi çok güzel vakit geçirdiklerini, çocuklarının fikirlerini aldıklarını, buna istinaden baba ile anne ile katılımda belli fikirlerini sunarak ortak bir proje çıkardıklarını ifade ettiler. Çok güzel bir proje olduğunu düşünüyorum. Teknolojiden uzak bir şekilde çocuklarımızın eğitimine katkı sağladık. Emeği geçen tüm öğretmen ve velilerimize teşekkür ediyorum.” dedi.
15 Temmuz Şehitler Anaokulu’nun toplumda çok tanınmadığını belirten Okul Müdürü Hülya Teke, “Kamuoyunda okulumuzun özel okul olduğu gibi bir algı var. Oysa 15 Temmuz Şehitler Anaokulu tam anlamıyla bir devlet okuludur. Okulumuzu ve bizleri tanımak isteyen tüm velilerimizi okulumuzda ağırlamaktan mutluluk duyarız.” ifadelerini kullandı.
>> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Haberi

Bakmadan Geçme