Aileler kitap okumak için yarıştı

Afyonkarahisar Mareşal Fevzi Çakmak İlköğretim Kurumları tarafından 'Eğitimde Kaliteyi Arttırma' projesi kapsamında 'Aileler Yarışıyor' adlı kitap okuma yarışması düzenlendi Afyonkarahisar Mareşal Fevzi Çakmak İlköğretim Kurumları, öğrencileri kitap okumaya özendirmek için bir proje hazırladı. Proje kapsamında okuyan anne babanın okuyan çocuğu olur mantığı ile kitap okuma yarışması düzenlendi. Okul Müdürü Asım İlarslan, okul konferans salonunda düzenlenen [&hellip]

Aileler kitap okumak için yarıştı

Afyonkarahisar Mareşal Fevzi Çakmak İlköğretim Kurumları tarafından “Eğitimde Kaliteyi Arttırma” projesi kapsamında “Aileler Yarışıyor” adlı kitap okuma yarışması düzenlendi

Afyonkarahisar Mareşal Fevzi Çakmak İlköğretim Kurumları, öğrencileri kitap okumaya özendirmek için bir proje hazırladı. Proje kapsamında okuyan anne babanın okuyan çocuğu olur mantığı ile kitap okuma yarışması düzenlendi.
Okul Müdürü Asım İlarslan, okul konferans salonunda düzenlenen etkinliğin açılışında yaptığı konuşmada okuma alışkanlığının anne babadan geldiğini belirterek, “Eğitimde Kaliteyi Arttırma Projesi kapsamında okulumuz bünyesinde velilerimizin ve öğrencilerimizin katılımı ile ‘Aileler Yarışıyor’ adlı kitap okuma yarışması düzenledik. Velilere okudukları kitaplarla ilgili 40, öğrencilere ise 25’er soru soruldu. En çok doğru cevabı veren üç aileye karınca kararınca hediyeler verdik” dedi.
Yapılan yarışmada birinciliği Dilara-Pınar Tokaç, ikinciliği Nedim-Fikret Ünlü, üçüncülüğü ise Sude-Kezban Karaman aldı. Dereceye giren öğrenci velilerine ödüllerini Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın verdi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme