Aile Ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 20 Müfettiş Yardımcısı Alacak!

Aile Ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 20 Müfettiş Yardımcısı Alacağını Duyurdu. Aile Ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 20 Müfettiş Yardımcısı alımına ilişkin kontenjan dağılımı, başvuru şartları ve başvuru tarihleri nelerdir? Detaylar haberimizde…

Aile Ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Rehberlik ve Teftiş Başkanlığı’nda istihdam etmek için 20 Müfettiş Yardımcısı alacağını açıkladı.
Aile ve Sosyal Hizmetler Müfettiş Yardımcılığı Giriş Sınavına başvuran adaylar, Hukuk, Siyasal Bilgiler, İktisat, İşletme, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültelerinden mezun olan ve 2022- 2023 yılında gerçekleştirilen KPSS P-48 puan türünden 80 ve üzerinde puan alan adaylar arasından tercih edilecek.
Aile ve Sosyal Hizmetler Müfettiş Yardımcılığı Giriş sınav başvuruları 8 Ocak saat 10:00’da başlayıp 26 Ocak saat 23:59’da sona erecek. Sınava başvuracak adaylar, e-Devlet üzerinden Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım ve Kariyer Kapısı (https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) internet adresi üzerinden başvuru yapabilecekler.

İşte Aile Ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın Kontenjan Dağılımı:
Hukuk, Siyasal Bilgiler, İktisat, İşletme, İktisadi ve İdari Bilimler Fakülteleri mezunları(18)
Sosyal Hizmet, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık, Çocuk Gelişimi, Psikoloji, Sosyoloji alanlarında en az dört yıl eğitim veren bölüm mezunları(2)
Personel alımına ilişkin detaylara (www.aile.gov.tr/duyurular) adresinden ulaşabilirsiniz.

Bakmadan Geçme