• Haberler
  • Genel
  • Aile ve Gençlik anlatıldı – Kocatepe Gazetesi

Aile ve Gençlik anlatıldı – Kocatepe Gazetesi

Taşoluk Belediyesi tarafından “Aile ve Gençlik” konulu konferans düzenlendi Taşoluk Belediyesi tarafından düzenlenen konferansa Afyonkarahisar İl Müftüsü Burhan İşliyen, Afyonkarahisar'da görev yapan Din Kültürü ve Ahlak bilgisi Öğretmeni Ramazan Aydoğan konuşmacı olarak katıldılar. Çok sayıda vatandaşın katıldığı konferansta Kur’an-ı Kerim Tilaveti, İlahi dinletileri ve slayt gösterileri gerçekleştirildi. Taşoluk Çok Programlı Lise öğrencilerinin sunuculuğunu üstlendiği program [&hellip]

Aile ve Gençlik anlatıldı

Taşoluk Belediyesi tarafından “Aile ve Gençlik” konulu konferans düzenlendi

Taşoluk Belediyesi tarafından düzenlenen konferansa Afyonkarahisar İl Müftüsü Burhan İşliyen, Afyonkarahisar’da görev yapan Din Kültürü ve Ahlak bilgisi Öğretmeni Ramazan Aydoğan konuşmacı olarak katıldılar. Çok sayıda vatandaşın katıldığı konferansta Kur’an-ı Kerim Tilaveti, İlahi dinletileri ve slayt gösterileri gerçekleştirildi.
Taşoluk Çok Programlı Lise öğrencilerinin sunuculuğunu üstlendiği program Bahçelievler imam hatibi Mehmet Karabacak tarafından gerçekleştirilen Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Program Fatih Ortaokulu öğrencilerinin hazırladıkları ve seslendirdikleri birbirinden güzel ilahiler ile devam etti.
Konuşmacı olarak programa katılan Din Kültürü ve Ahlak bilgisi Öğretmeni Ramazan Aydoğan tarafından “Aile ve Gençlik” konulu konferansta katılımcılar bilgilendirildi. Program Taşoluk lisesi öğrencisi Hatice Kakakoç’un okuduğu ilahi ve Bahçelievler imam hatibi Mehmet Karabacak tarafından okunan Kaside ile devam etti.
Programın ikinci bölümünde ise Afyonkarahisar İl Müftüsü Burhan İşliyen tarafından “Aile ve Gençlik” konulu konferans verilirken etkinliğin kapanış konuşmasını ise Taşoluk Belediye Başkanı Murat Öner yaptı.
Taşoluk Belediyesi tarafından çeşitli sosyal ve kültürel faaliyetlerde bulunduklarını ifade eden Başkan Öner, “İletişimde yaşadığımız en büyük problem maalesef iletişim kurmak ve dil problemi. Konuşuyorsunuz karşınızdaki duyuyor. Oysa gönülden gönüle iletişim olduğu zaman bütün sorunlar çözülüyor. Anne, baba yavrusuna gönlünü kapatmış, sadece söylüyor ve söyleniyor. Karşı tarafta duymak istediği kadar duyuyor. Ama sağlıklı ya da gönülden gönüle iletişim kurulmadığı için problem yaşıyoruz. Anne ve babanın güzel ahlaklı olması, çocuklarının da güzel ahlaklı olmasını sağlamaktadır. Taşoluk Belediyesi olarak bu ve bunun gibi değişik konferanslarla halkımızı bilgilendirmeye devam edeceğiz. Tüm katılımcılara ve halkımıza teşekkür ediyorum.” dedi.
Program Afyonkarahisar İl Müftüsü Burhan İşliyen’nin şükür duası yapmasının ardından sona erdi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme