Aile kurumuna her kesim destek verecek

Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek, aile kurumuna her kesimin sahip çıkmasının önemine dikkat çekti   2021 Afyonkarahisar Aile Yılı Projesi muhtarlara tanıtılarak, muhtarların görüş ve önerileri alındı. Programa katılan Vali Gökmen Çiçek, 'Aile kurumunun öneminin her geçen gün arttığı günümüzde, projemize her kesimin desteği büyük önem taşıyor.' dedi. '150 MİLYON LİRALIK YATIRIM YAPILACAK' Afyonkarahisar Belediye Başkanı [&hellip]

Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek, aile kurumuna her kesimin sahip çıkmasının önemine dikkat çekti

2021 Afyonkarahisar Aile Yılı Projesi muhtarlara tanıtılarak, muhtarların görüş ve önerileri alındı. Programa katılan Vali Gökmen Çiçek, “Aile kurumunun öneminin her geçen gün arttığı günümüzde, projemize her kesimin desteği büyük önem taşıyor.” dedi.
“150 MİLYON LİRALIK YATIRIM YAPILACAK”
Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ise, “2021 Afyonkarahisar Aile Yılı Projesini muhtarlarımıza tanıttık. Valimiz Gökmen Çiçek ile birlikte muhtarların görüş ve önerilerini aldık. Muhtarlarımıza Belediyemizin çalışmaları hakkında bilgilendirmelerde bulunduk. Bu yıl şehrimize 150 milyon liralık bir yatırım yapacağız. Söz verdiğimiz projelerimizin bir kısmını tamamladık bir kısmı ihale aşamasında inşallah en kısa sürede şehrimizi güzelleştirerek hak ettiği konuma getirmek için söz verdiğimiz yatırım ve projeleri hayata geçireceğiz. Bu noktada tüm ekip arkadaşlarımızla birlikte çalışıyoruz.” ifadelerini kullandı.
>> Burak AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme