• Haberler
  • Genel
  • Aile ilişkilerini geliştirecek proje – Kocatepe Gazetesi

Aile ilişkilerini geliştirecek proje – Kocatepe Gazetesi

Çay’da İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün öncülüğünde, aile ilişkilerinin gelişmesi amacıyla proje geliştirildi Çay İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Dursun Ali Öztürk, ilçede yeni bir proje geliştirdiklerini söyledi. Öztürk, “İlçemizde görev yapan rehber öğretmenlerin katılımı ile toplantı yapılmış ve eğitimde başarıyı artırmakta çekilen güçlüklerin giderilmesi için neler yapılabileceği üzerine beyin fırtınası yapılarak Çay'ın tüm okullarının öğrencilerine [&hellip]

Aile ilişkilerini geliştirecek proje

Çay’da İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün öncülüğünde, aile ilişkilerinin gelişmesi amacıyla proje geliştirildi

Çay İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Dursun Ali Öztürk, ilçede yeni bir proje geliştirdiklerini söyledi. Öztürk, “İlçemizde görev yapan rehber öğretmenlerin katılımı ile toplantı yapılmış ve eğitimde başarıyı artırmakta çekilen güçlüklerin giderilmesi için neler yapılabileceği üzerine beyin fırtınası yapılarak Çay’ın tüm okullarının öğrencilerine ve velilerine seminer verilmesi, öğretmenler için ise el kitapçığı oluşturulması kararlaştırılmıştır” dedi.
VELİLER ÖĞRENCİLERLE İLGİLENMELİ
Öztürk, “16 Aralık 2013 ile 30 Mart 2014 tarihleri arasında uygulanmak üzere Zengin Aile Olmanın Yolları adlı proje hazırlanmıştır. Projeye verilen Zengin Aile Olmanın Yolları ismi; projenin çalışma amacını velilere hatırlatmak, asıl zenginliğin aile bütünlüğü ve en kıymetli mirasın kişinin çocuklarını kaliteli yetiştirmek olduğunu vurgulamak ve dikkat çekmek amacıyla belirlendi. Projemiz için diğer veli seminerlerinden farklı ve dikkat çekici olması amacıyla evlerde yaşanılan yanlış veli tutumlarını yansıtan dramalar yazılarak oynandı. Okullar; öğrenci ve veli profilleri bakımından gruplandırılarak her grup için verilecek seminer konusunun o gruba özel olması sağlandı” ifadelerini kullandı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme