• Haberler
  • Genel
  • “Aile içi iletişim boşanmaları engeller”

“Aile içi iletişim boşanmaları engeller”

Aile içinde iletişimin önemine değinen Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, aile içinde iletişimin ne kadar çok kurulursa bireylerin birbirlerini daha iyi anlayacaklarını belirtti. Vali Balkanlıoğlu, aile içinde kurulan iletişim ile ortak hedeflere daha kolay ulaşılacağını, huzursuzluk ve boşanmaların bu sayede önüne geçilebileceğini söyledi Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ), Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO), ATSO Kadın Girişimciler [&hellip]

"Aile içi iletişim boşanmaları engeller"

Aile içinde iletişimin önemine değinen Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, aile içinde iletişimin ne kadar çok kurulursa bireylerin birbirlerini daha iyi anlayacaklarını belirtti. Vali Balkanlıoğlu, aile içinde kurulan iletişim ile ortak hedeflere daha kolay ulaşılacağını, huzursuzluk ve boşanmaların bu sayede önüne geçilebileceğini söyledi

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ), Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO), ATSO Kadın Girişimciler Kurulu ve Özgür Yapı A.Ş. iş birliği ile ‘İletişim Üzerine Söylenecek Çok Şey Var’ konulu toplantı düzenlendi.
ATSO Meclis Salonunda düzenlenen programa Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, ATSO Meclis Başkanı Mehmet Çarkgil, Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, ATSO Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Günay Kart, Afyonkarahisar’lı iş adamları ve çok sayıda davetli katıldı.
“İLETİŞİM HER ŞEYİN BAŞINDA GELİR”
Programın açılış konuşmasını yapan Vali İrfan Balkanlıoğlu, “İletişim her şeyin başında gelir. İlk insandan günümüze kadar insanlar sürekli iletişim halinde olmuşlardır. İnsanların kendi düşüncelerini karşı tarafa aktarabilmesi oldukça önemlidir. Günümüzde artık teknoloji çok ileri seviyelerdedir. Yurt dışı ziyaretlerimde sık sık karşılaşıyorum. İnsanlar konuşmak yerine ellerinde teknolojik cihazlar birbirleri ile bu şekilde anlaşıyorlar. Benzer duruma maalesef bizlerde ulaştık. Evde ne kadar kişi varsa ya televizyon izliyor, yada elinde telefon sürekli onunla meşgul oluyoruz. Aile içinde iletişim ne kadar kurulabilirse, aile bireyleri birbirlerini dinleseler ve birbirlerini çok iyi bir şekilde anlayabilirse, belki ortak hedeflere daha kolay ulaşabilecek ve neticede bu kadar huzursuzluklar ve boşanmalar olmayacak. Amir memuru, memur amiri, vatandaşlar birbirlerini çok iyi bir şekilde dinleseler hiç kimse olumsuz bir durumla karşılaşmazlar. Vatandaşın o dairede her işi görülmeyecek ama oradan çok memnun bir şekilde ayrılacak. Bunlar hep iletişimin eseridir. İletişim konusunu gündeme taşıyan, ilgili kişilerde iletişim konusunun farkındalığını oluşturan ve bu tür faydalı bir hizmeti gerçekleştiren herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
Vali Balkanlıoğlu konuşmasının ardından program AKÜ Öğretim Üyesi Doç. Dr. İsmail Hakkı Nakilcioğlu tarafından ‘İletişim Başarılı İlerleme’ konulu sunum ile devam etti.
Daha sonra program İletişim Uzmanı Feray Alpay’ın ‘Bütünleşik Pazarlama İletişim ve Kurumsal İletişim’ konulu sunumunun sonrasında katılımcılara Mevlana figürlü keçe yapımı tablo ve çiçeklerin sunulması ile program tamamlandı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme