Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Aile Dini Rehberlik Merkezi açılıyor

Aile Dini Rehberlik Merkezi açılıyor

Sandıklı Belediyesi ve İlçe Müftülüğü arasında imzalanan protokol kapsamında ilçede Aile Dini Rehberlik Merkezi açılacak

 

Sandıklı Belediyesi ile İlçe Müftülüğü arasında imzalanan protokol gereği, Hisar Mahallesi’nde bulunan ve belediye tarafından restore edilen “Gavas Evi” bundan sonraki süreçte “Aile Dini Rehberlik Merkezi” olarak hizmet verecek.
Afyonkarahisar il genelinde bir ilçede açılan ilk Dini Rehberlik Merkezi olan proje kapsamında, Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl ve İlçe Müftüsü Mehmet Güler protokol imzaladı. Proje kapsamında merkezde; evlilik öncesi eğitimler, aile okul seminerleri, çocuklara ve gençlere değerler eğitimleri, aile bireylerine dini danışmanlık, ilmi ve sosyal faaliyetler gibi konularda hizmet verilecek.
Sandıklı İlçe Müftüsü Mehmet Güler, “Daha önce müftülüğümüz bünyesinde büro olarak hizmet veren ve vatandaşlarımıza dini konularda yardımcı olmaya çalışan rehberlik hizmetimiz, Belediye Başkanımız Mustafa Çöl’ün bizlere yardımları sonucunda büyük bir merkez haline geliyor. Kadın, erkek, çocuk, genç, yaşlı kısacası toplumun bütün bireylerini içine alacak şekilde faaliyetlerine devam edecek olan merkezimiz, dini konularda vatandaşlarımıza rehberlik yaparak, toplumun en küçük yapı taşı olan aileden başlayarak bilinçlendirme çalışmalarına inşallah hız verecektir. Ben bu konuda gereken hassasiyeti gösteren Başkan Mustafa Çöl’e, müftülük personellerimize ve konuyla ilgili emeği geçenlere teşekkürlerimi sunuyorum.” ifadelerini kullandı.