Ahşap evde çıkan yangın korku yarattı

Eski ve birbirine bitişip ahşap evlerin bulunduğu Akmescit Mahallesi'ndeki bir evde çıkan yangın mahallede büyük korku yarattı. Mahallelinin korku dolu gözlerle izlediği yangında iki ev hasar gördü. Afyonkarahisar’da dün meydana gelen yangında bir ahşap ev ile yanındaki evin çatısı hasar görürken, yangının tüm mahalleye sıçrayacağı endişesi büyük korku yarattı. Akmescit Mahallesi Kavaklı Sokak’ta, Mehmet Tosun’a [&hellip]

Ahşap evde çıkan yangın korku yarattı

Eski ve birbirine bitişip ahşap evlerin bulunduğu Akmescit Mahallesi’ndeki bir evde çıkan yangın mahallede büyük korku yarattı. Mahallelinin korku dolu gözlerle izlediği yangında iki ev hasar gördü.

Afyonkarahisar’da dün meydana gelen yangında bir ahşap ev ile yanındaki evin çatısı hasar görürken, yangının tüm mahalleye sıçrayacağı endişesi büyük korku yarattı. Akmescit Mahallesi Kavaklı Sokak’ta, Mehmet Tosun’a ait ahşap evde dün sabah saatlerinde yangın çıktı. Evde kimsenin bulunmadığı sırada elektrik kontağından meydana geldiği tahmin edilen yangın kısa sürede tüm eve yayıldı. Evden yükselen dumanları fark eden Kavaklı Sokak sakinleri durumu hemen itfaiye ve polise bildirdi.
Dar sokaklar ve sokaklara bırakılan araçlar nedeniyle bölgeye ulaşmakta zorluk çeken itfaiyeyi endişe dolu gözlerle bekleyen Afyonkarahisarlılar yangının tüm mahalleye yayılmasından endişe etti. Eski ve birbirine bitişip ahşap evlerin bulunduğu sokakta söndürme çalışmalarına başlayan Afyonkarahisar Belediyesi’ne bağlı itfaiye ekipleri, yangını diğer evlere sıçramadan söndürdü. Yaklaşık yarım saat süren söndürme çalışmalarının ardından yanan ev ile yangının sıçradığı yan evin çatısında uzun süre soğutma çalışmaları yapan itfaiye, yangının çıkış nedeni ve hasar tespiti ile ilgili çalışma yaptı. (Onur Bayram)

Bakmadan Geçme