• Haberler
  • Genel
  • Ahmetpaşa'da ilginç sonuç – Kocatepe Gazetesi

Ahmetpaşa'da ilginç sonuç – Kocatepe Gazetesi

AK Parti'nin belde temayül yoklamasında MHP'li adayın ismi çıktı Adalet ve Kalkınma Partisi İl Başkanlığı'nın düzenlediği temayül yoklamasında, Ahmetpaşa Beldesi'nde ilginç bir sonuç ortaya çıktı. Temayülde AK Partili Osman Geyik 11 oy alırken, MHP adayı Eyüp Yakan'ın ismi de kâğıtlara yazıldı. AK Parti temayülünde yerel almayan Yakan, 7 oy aldı. Konu ile ilgili açıklama yapan [&hellip]

Ahmetpaşa’da ilginç sonuç

AK Parti’nin belde temayül yoklamasında MHP’li adayın ismi çıktı

Adalet ve Kalkınma Partisi İl Başkanlığı’nın düzenlediği temayül yoklamasında, Ahmetpaşa Beldesi’nde ilginç bir sonuç ortaya çıktı. Temayülde AK Partili Osman Geyik 11 oy alırken, MHP adayı Eyüp Yakan’ın ismi de kâğıtlara yazıldı. AK Parti temayülünde yerel almayan Yakan, 7 oy aldı.
Konu ile ilgili açıklama yapan MHP Ahmetpaşa Belediye Başkan Adayı Eyüp Yakan, “ AK Parti’nin temayül yaptığı hakkında bir bilgim yoktu. Ben kimseye de bana oy atın ya da benim ismimi yazın da demedim. Ben isteseydim 18’i de beni yazardı. Temayülün olduğunu bilsem dahi kimseden böyle bir talebim de olmazdı. Çünkü ben adaletli bir seçim yapılması taraftarıyım. Belediye Başkanlığı görevine de geleceksem hakkıyla gelmek isterim. Temayülden böyle bir sonuç çıkması beni sevindirdi. Ben AK Partiden ne aday ne de aday adayı oldum. Benim partim Milliyetçi Hareket Partisidir. Mevcut belediye başkanının delegesinin, yönetiminin takdirini kazanmak gurur verici olmakla birlikte geçtiğimiz dönemlerde yaptığımız özverili çalışmaların bir belgesi olarak görüyorum” dedi.
Yakan; “Ahmetpaşa’da iki dönem belediye başkanlığı yaptık. 1989-1990 yılında hamam yaptık vatandaşlar hâlâ kullanıyor, daha sonra okul yaptık bu okul belki de Türkiye’nin ilk sekiz derslikli okuluydu. Çocuklarımız hala o okula gidiyor. Bunları biz nasıl yaptık belediye imkanları ve vatandaşımız iş birliği ile kurban derisi toplayarak yaptık. Belediye binasını yaptık şuanda kullanılıyor. Kur’an Kursu yaptık çocuklarımız okuyor” diye konuştu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme