• Haberler
  • Genel
  • Ahmet İpek’e “başarı” ziyareti – Kocatepe Gazetesi

Ahmet İpek’e “başarı” ziyareti – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, kalite ödülü alan Ahmet İpek Sucukları’nı ziyaret etti Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, geçtiğimiz günlerde Türkiye çapında faaliyetlerini sürdüren Tüketici Derneği tarafından ürünlerinin kalitesi nedeniyle Tüketici Ödülü verilen Portakaloğulları A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet İpek'i Ahmet İpek sucuk ve et ürünlerinin üretildiği fabrikada ziyaret ederek yetkilileri ve çalışanları tebrik etti.BAKANLIK’IN ETKİSİ BÜYÜKAfyonkarahisar’ın [&hellip]

Ahmet İpek'e "başarı" ziyareti

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, kalite ödülü alan Ahmet İpek Sucukları’nı ziyaret etti

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, geçtiğimiz günlerde Türkiye çapında faaliyetlerini sürdüren Tüketici Derneği tarafından ürünlerinin kalitesi nedeniyle Tüketici Ödülü verilen Portakaloğulları A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet İpek’i Ahmet İpek sucuk ve et ürünlerinin üretildiği fabrikada ziyaret ederek yetkilileri ve çalışanları tebrik etti.
BAKANLIK’IN ETKİSİ BÜYÜK
Afyonkarahisar’ın et ürünleri ile sucuk sektöründe kendini geliştirdiğini, en lezzetli sucukların Afyonkarahisar’da yapıldığını belirten Vali Balkanlıoğlu, “Afyonkarahisar’daki bu başarıya büyük katkısı olan Ahmet İpek’e teşekkür ediyorum. Bağımsız denetim kuruluşları burada üretilen ürünleri test edip, deneyip Türkiye’nin en kaliteli sucuğudur belgesi vermesi bizleri çok sevindirdi. Afyonkarahisar’ın bu denli bir başarıyla anılması bizlere onur ve gurur veriyor. Bizler merdiven altında üretilen ürünler karşısındaki mücadelemize devam ediyoruz. Bunlar konusunda da Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığımız teşhir etme uygulaması ve sıkı denetimleriyle çok güzel işler yapılmaktadır” ifadelerini kullandı.
ÖVGÜYÜ HAK EDİYORLAR
Ahmet İpek Sucukları’nın, yaptığı kaliteli, temiz, usulüne uygun, helal ve müşterilerinin güvenini ön planda tutan bir işletme olduğunu kaydeden Vali Balkanlıoğlu, “Ahmet ipek Sucukları her türlü övgüyü ve malının karşılığını son kuruşuna kadar hak eden bir firmadır. Bizlerde bu anlamda sizleri tebrik etmek adına Ahmet İpek Sucuklarını ziyarette bulunduk. Kendilerini tekrar tekrar tebrik ediyor, güvenli, sağlığa zararı olmayan, kaliteli, temiz ve helal bir biçimde ürettikleri ürünlerin daha çok başarı ve kazanç getirmesini temenni ediyorum” diye konuştu.
BALKANLIOĞLU’NA TEŞEKKÜR
Vali Balkanlıoğlu’nun ziyaretlerinin kendilerini çok memnun ettiğini belirten Portakaloğulları A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet İpek, girişimcilere, iş adamlarına ve müteşebbislere verdiği önemden dolayı Vali Balkanlıoğlu’na teşekkür ederek, Afyonkarahisar’da böyle bir devlet büyüğünün görev yapmasının kendileri için büyük bir kazanım olduğunu belirtti. Ziyaretin sonunda Vali Balkanlıoğlu ve beraberindekiler firma yetkilileri ile alınan ödülle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme