Ahmet Ege, 󈬄 bin üye” hedefiyle kazandı

Türkiye Emekliler Derneği Afyonkarahisar Şubesi Genel Kurulu, Afyon Lisesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. İki listenin yarıştığı Genel Kurul’da mevcut başkan Ahmet Ege güven tazeledi.EN AZ 1000 KİŞİ EV SAHİBİ OLACAKSeçimlerden önce konuşma yapan Ahmet Ege, �’ye kadar 3 hedefim var. Birinci hedefim en az 1000 kişiyi ev sahibi yapmak. İkinci projem, Genel Merkezimizin destek verdiği en [&hellip]

Türkiye Emekliler Derneği Afyonkarahisar Şubesi Genel Kurulu, Afyon Lisesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. İki listenin yarıştığı Genel Kurul’da mevcut başkan Ahmet Ege güven tazeledi.
EN AZ 1000 KİŞİ EV SAHİBİ OLACAK
Seçimlerden önce konuşma yapan Ahmet Ege, “2020’ye kadar 3 hedefim var. Birinci hedefim en az 1000 kişiyi ev sahibi yapmak. İkinci projem, Genel Merkezimizin destek verdiği en 200 yataklı jeotermal fizik tedavi ve rehabilitasyon merkezi kurulması. Üçüncü projem ise üye sayısını 20 binlerin üzerine taşımaktır” dedi.
ÖNERİLERİMİZ HAYATA GEÇİRİLMİYOR
Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal da konuşmasında, “Emeklilerin geçim sıkıntısı çektiğinden bahsedip duruyoruz. AKP hükümeti döneminde, toplumun her kesiminin değişik sorunları var. Zaman zaman biz bu sorunları dile getirip çözüm önerilerimizi gündeme getiriyoruz. Emekliler ile ilgili çözüm önerilerimiz, iktidar tarafından hayata geçirilmiş değil” ifadelerini kullandı.
KAZANAN AHMET EGE OLDU
İl Dernekler Müdürü Ahmet Gök ve CHP Eski Afyonkarahisar Milletvekili Halil Ünlütepe’nin de konuşma yaptığı Genel Kurul’da Ahmet Ege ve Ahmet Koca’nın listeleri yarıştı. Seçimi kazanan Ahmet Ege’nin yönetim kurulu, şu isimlerden oluştu:
Hasan Aytuğ, Osman Ünver, Ahmet H. Akın, Birgül Taş. >> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Haberi

Bakmadan Geçme