Ahmet Çavuş’un ailesinden anlamlı ziyaret

Gazi Ahmet Çavuş’un ailesi, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahsar Şubesi’ni ziyaret etti. Gazi Ahmet Çavuş’un oğlu Osman Ünlü, burada hatıra defterini imzaladı Gazi Ahmet Çavuş’un ailesi, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şubesi’ni ziyaret etti. Dernek Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı’dan dernek hakkında ayrıntılı bilgi alan Ünlü [&hellip]

Ahmet Çavuş'un ailesinden anlamlı ziyaret

Gazi Ahmet Çavuş’un ailesi, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahsar Şubesi’ni ziyaret etti. Gazi Ahmet Çavuş’un oğlu Osman Ünlü, burada hatıra defterini imzaladı

Gazi Ahmet Çavuş’un ailesi, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şubesi’ni ziyaret etti. Dernek Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı’dan dernek hakkında ayrıntılı bilgi alan Ünlü ailesi, şehit ve gazilerin fotoğraflarını inceledi. Gazi Ahmet Çavuş’un oğlu Osman Ünlü, Dernek’teki hatıra defterini imzaladı. Ünlü, şu satırları yazdı:
“Afyonumuzdan vatani görev için canlarını feda eden ve gazi olan gençlerimizin resimlerini görüp dertlerim depreşti, üzüldüm. Anılarını tazeleyip bize hatırlatan yönetime ve Başkan’a teşekkürlerimi sunar, tebrik ederim.”
Dernek’teki hatıra defterini imzalayan İstanbul AFSİAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Musa Bursalı da derneğe her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirtti. İsmail Kumartaşlı da ilgilerinden dolayı iş adamlarına ve Ünlü ailesine teşekkür etti. Kumartaşlı dernek şubesinde Ahmet Çavuş köşesi oluşturacaklarını söyledi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme