Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Ahlak ve maneviyat olmadan hiç bir mesele çözülemez”

Anadolu Gençlik Derneği Afyonkarahisar

Anadolu Gençlik Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Muharrem Coşkun, yeni öğretim yılının hayırlı olmasını dileyerek, “İlk ders ahlak ve maneviyat olmadan hiçbir mesele çözülemez” dedi

 

Anadolu Gençlik Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Muharrem Coşkun, yaptığı yazılı basın açıklamasında velilere, öğretmenlere ve öğrencilere seslenerek, “Allah’ın emrettiği bütün zihinsel aktiviteleri yerine getirirsek, bizim bir medeniyet tasavvurumuz olur ve biz buradan yeni bir medeniyet inşa ederiz. Okumayan, düşünmeyen, akletmeyen, derinleşmeyen bir topluluğun yeni bir dünya inşa etmesi de mümkün olmayacaktır. Anadolu Gençlik Derneğimiz, inşallah gençlerimizin geçmişi gözden geçirme, geleceğe dönük tedbirler alma, düşünme, farkına varma, akletme melekeleri ile buluşmasını sağlayacaktır. Galiplerin öngördüğü yaşam tarzını kabullenen değil, ihtiyacımız olanı yaşayabileceğimiz bir dünya tasavvurumuz olmalı. Tüm insanlık liberalizm ve vahşi kapitalizme mecbur değildir.
Yeni ve adil bir dünya mümkündür. Bu ancak öncelikle zihinlerde inşa edilmelidir. Siyonist mekanizmalar ilkokul ve ortaokul çağındaki çocukları bile hedef almaktadır. Ahlak ve maneviyatın öncelendiği, hakkın üstün tutulduğu, bir insanın kardeşi için yaşadığı bir medeniyeti tesis hepimizin her şart altındaki hedefidir.” dedi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti