• Haberler
  • Genel
  • Ahlak eğitimi masaya yatırıldı – Kocatepe Gazetesi

Ahlak eğitimi masaya yatırıldı – Kocatepe Gazetesi

AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak “Eğitim ve Ahlak Şurası”nda oturum başkanlığı yaptı Türkiye Yazarlar Birliği ve Eğitim-Bir-Sen tarafından ortaklaşa düzenlenen 'Türkiye 3. Eğitim ve Ahlak Şûrası' adlı toplantı, 21-23 Kasım 2014 tarihleri arasında Ankara'da yapıldı.Türkiye Yazarlar Birliği ve Eğitim-Bir-Sen'in ülkemizde ahlak eğitimi ve öğretiminin, toplum içinde birlikte yaşamanın esası olan terbiyenin, eğitim sistemimizdeki yerini [&hellip]

Ahlak eğitimi masaya yatırıldı

AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak “Eğitim ve Ahlak Şurası”nda oturum başkanlığı yaptı

Türkiye Yazarlar Birliği ve Eğitim-Bir-Sen tarafından ortaklaşa düzenlenen “Türkiye 3. Eğitim ve Ahlak Şûrası” adlı toplantı, 21-23 Kasım 2014 tarihleri arasında Ankara’da yapıldı.
Türkiye Yazarlar Birliği ve Eğitim-Bir-Sen’in ülkemizde ahlak eğitimi ve öğretiminin, toplum içinde birlikte yaşamanın esası olan terbiyenin, eğitim sistemimizdeki yerini sorgulamak ve geleceğe yönelik olarak ahlak öğretiminin yeniden şekillendirilmesi için fikir zemini oluşturmak maksadıyla düzenlediği şûranın 3. gün oturumunda Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak oturum başkanlığı yaptı.
23 Kasım 2014 Pazar günü yapılan “Ahlak Eğitiminde Rol Model” başlıklı beşinci oturumu AKÜ Rektörü Prof. Dr. Solak yönetti. Konuşmacı olarak Prof. Dr. M. Bahaddin Acat, müzakereci olarak da Prof. Dr. Niyazi Can “Ahlak Eğitiminde Rol Model Referansları” adlı konuşmalarını yaptılar. Aynı oturumun ikinci kısmında ise konuşmacı olarak Dr. Yusuf Kaplan, müzakereci olarak ise Dr. Yaşar Uğurlu “Medyadan Ahlaka Rol Model Çıkar Mı?” başlıklı sunumlarını yaptılar .“Mehmet Akif İnan Hatırasına” düzenlenen şûra, Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu’nun genel bir değerlendirme yaptığı kapanış konuşmasıyla sona erdi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme