• Haberler
  • Genel
  • Ahilik Haftası Sultandağı'nda istişare edildi

Ahilik Haftası Sultandağı'nda istişare edildi

ESOB Başkanı Cengiz Üstün ve beraberindekiler Ahilik Haftası kapsamında Sultandağı ilçesinde düzenlenen program öncesi Sultandağı Esnaf Odası Başkanı Bilal Şeker'le biraraya geldi. Başkanlar, Ahilik Haftasına yönelik istişarede bulundular. Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Cengiz Üstün, Ahilik Haftası Programı öncesi Sultandağı Esnaf Odası Başkanı Bilal Şeker'i makamında ziyaret etti. Ziyarette Ticaret İl Müdürü [&hellip]

ESOB Başkanı Cengiz Üstün ve beraberindekiler Ahilik Haftası kapsamında Sultandağı ilçesinde düzenlenen program öncesi Sultandağı Esnaf Odası Başkanı Bilal Şeker’le biraraya geldi. Başkanlar, Ahilik Haftasına yönelik istişarede bulundular.

Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Cengiz Üstün, Ahilik Haftası Programı öncesi Sultandağı Esnaf Odası Başkanı Bilal Şeker’i makamında ziyaret etti. Ziyarette; Ticaret İl Müdürü Ferhat Sümer Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkan Vekili Sabri Can Bekle ve Çay Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Oktay Saraç hazır bulundular. Esnaf teşkilatının başkanları Ahilik Haftası ile ilgili istişarede bulundular.

Bakmadan Geçme