• Haberler
  • Gündem
  • Ahilik Haftası kutlamaları başladı – Kocatepe Gazetesi

Ahilik Haftası kutlamaları başladı – Kocatepe Gazetesi

Kutlama komitesinde yer alan Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Abdülkadir Konak, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hüsnü Serteser ve Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi yetkilileri Atatürk Anıtına çelenk koyarak saygı duruşunda bulundular.Ahilik Haftası kutlamaları bugün ESOB oditoryum salonunda devam edecek. Saat 12:00'de başlayacak törenlerde yılın ahisi, meslek odaları tarafından seçilen [&hellip]

Kutlama komitesinde yer alan Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Abdülkadir Konak, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hüsnü Serteser ve Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi yetkilileri Atatürk Anıtına çelenk koyarak saygı duruşunda bulundular.
Ahilik Haftası kutlamaları bugün ESOB oditoryum salonunda devam edecek. Saat 12:00’de başlayacak törenlerde yılın ahisi, meslek odaları tarafından seçilen ahiler, yılın kalfası, yılın çırağı ve esnaflıktan sanayiciliğe geçen iş adamına plaket verilecek. Törenler geleneksel bulgur pilavı ve ayran ikramı ile son bulacak.
Ahilik haftası kutlamalar Çarşamba günü pazaryeri ziyareti ile tamamlanacak.

Bakmadan Geçme