Ahilik Haftası başladı

Ahilik Haftası etkinlikleri bugün çelenek töreniyle başladı. Kocatepe Parkı Atatürk Anıtı'nda bugün sabah saat 9.00'da Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Cengiz Üstün beraberindekilerle birlikte Atatürk Anıtı'na çelenk sundu. Saygı duruşunda bulunulup, İstiklal Marşı’nın söylendiği çelenk törenine esnaf ve sanatkârlar odalarının başkanları ve esnafların yanı sıra ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, ATSO Meclis [&hellip]

Ahilik Haftası etkinlikleri bugün çelenek töreniyle başladı.
Kocatepe Parkı Atatürk Anıtı’nda bugün sabah saat 9.00’da Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Cengiz Üstün beraberindekilerle birlikte Atatürk Anıtı’na çelenk sundu.
Saygı duruşunda bulunulup, İstiklal Marşı’nın söylendiği çelenk törenine esnaf ve sanatkârlar odalarının başkanları ve esnafların yanı sıra ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, ATSO Meclis Başkanı Dr. Sıtkı Merdivenci’de katıldılar. Ahilik Kutlama Komitesi Afyonkarahisar Valisi Doçent Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı ile Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’i makamlarında ziyaret edecekler.
>> Burcu AYDIN’ın Haberi

Haber

Haber

Haber

Haber

Bakmadan Geçme