‘Ah Yalan Dünya Da’ seyirciyle buluştu

http://m.kocatepegazetesi.com/

Afyonkarahisar Belediye Şehir Tiyatrosu’nun Gönüllü tiyatrocularının sahnelediği “Ah Yalan Dünya da” oyununun ilk gösterimi düzenlenen galayla izleyiciyle buluştu.

Afyonkarahisar Belediye Şehir Tiyatrosu’nun bu sezon sergileyeceği “Ah Yalan Dünya da” Rehberlik Araştırma Merkezi’nde gerçekleştirilen gala programıyla ilk kez tiyatroseverlerin beğenisine sunuldu. Afyonkarahisarlılar’ın büyük ilgi gösterdiği oyuna Afyonkarahisar Belediyesi personeli de büyük ilgi gösterdi.
Belediye şehir tiyatrosunun gönüllü oyuncularının yaklaşık üç ay süren prova çalışmalarının ardından ‘Ah Yalan Dünya Da’ ile yeniden perdelerini açan şehir tiyatrosu oyuncuları izleyiciden tam not aldı.
Oyunun sonunda, dakikalarca alkışlanan tiyatrocuları tebrik eden Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, oyunun yazar ve yönetmeni Belediye Şehir Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Hasan Elmas’a çiçek ve plaket takdim etti. Başkan Çoban, her oyuncuya teşekkür belgesi ile birlikte çeşitli hediyeler verdi.
Merhum Üstat Neşet Ertaş’a ithaf edilen oyunun gala programına, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Afyonkarahisar İdare Mahkemesi Başkanı Hüseyin Bilgin, Polis Meslek Yüksekokulu Müdürü Müjdat Karagöz, Belediye Başkan Yardımcısı Ayfer Örten, Belediye Özel Kalem Müdürü Mehmet Savaş, Yüntaş A.Ş. Genel Müdürü Mehmet Sarlık, Kültür ve Sosyal İşler Müdiresi Emel Sarlık, belediye meclis üyeleri, daire müdürleri, dernek ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile çok sayıda davetli katıldı. AK Parti Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Hatice Dudu Özkal ve AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Uslu da galaya katılan isimler arasında yer aldı.
Ücretsiz olarak izlenebilecek oyun, 12 Nisan’a kadar her Salı ve Cuma günleri tiyatroseverlerle buluşacak.

Bakmadan Geçme