Ağız Diş Merkezi'nde kesintisiz hizmet

Sağlık hizmetinin kesintisiz sürdürülmesi gereken bir hizmet olduğunu, Sağlık Hizmetlerinin ihtiyaç ve talepler doğrultusunda daha etkin, kaliteli, ulaşılabilir ve zamanında verilmesinin büyük önem arz ettiğini ifade eden Op. Dr. Fikret Başkan vatandaşların sağlık hizmetlerine ulaşımını kolaylaştırmak adına mesai dışı çalışma hizmetinin verildiğini belirtti.Fikret Başkan, Afyonkarahisar Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi mesai dışı poliklinik hizmetlerinin devam [&hellip]

Sağlık hizmetinin kesintisiz sürdürülmesi gereken bir hizmet olduğunu, Sağlık Hizmetlerinin ihtiyaç ve talepler doğrultusunda daha etkin, kaliteli, ulaşılabilir ve zamanında verilmesinin büyük önem arz ettiğini ifade eden Op. Dr. Fikret Başkan vatandaşların sağlık hizmetlerine ulaşımını kolaylaştırmak adına mesai dışı çalışma hizmetinin verildiğini belirtti.
Fikret Başkan, Afyonkarahisar Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi mesai dışı poliklinik hizmetlerinin devam ettiğini, hafta içi her gün ve 17:00-19:00 saatleri arasında muayene ile birlikte diş tedavisi ve diş protezi de yapıldığı, ayrıca mesai dışı çalışmaları sayesinde mesai saatleri içinde iş yerinden izin alamayıp diş tedavisi ve protez yaptıramayan hastaların mağduriyetlerinin giderilmiş olacağını dile getirdi.
8 BİN 653 MUAYENE
Mesai dışı poliklinik hizmetlerinde son 5 ayda 8653 diş muayenesi, 953 amalgam dolgu ve 538 kompozit dolgu (toplam 1491 dolgu uygulaması), 377 kanal tedavisi, 737 diş çekimi, 916 yerel flor uygulaması ve 1428 fissür örtücü tedavi (toplam 2342 koruyucu diş hekimliği uygulaması), 57 detertraj (diş taşı temizliği) tedavisi, 1582 sabit protez uygulaması, 247 tam protez uygulaması ve 370 bölümlü protez uygulaması (toplam 617 hareketli protez uygulaması) yapıldı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme