• Haberler
  • Spor
  • AGFB Afyon Taraftar Grubu’ndan Manavgat’a yardım eli uzandı

AGFB Afyon Taraftar Grubu’ndan Manavgat’a yardım eli uzandı

Anadolu Genç Fenerbahçeliler (AGFB) Afyon Taraftar Grubu, kendi arasında topladığı su soğutucuları Antalya’nın Manavgat ilçesine gönderdi   Daha önce İzmir, Elazığ gibi deprem bölgelerine de yardım malzemesi gönderen Anadolu Genç Fenerbahçeliler Afyon Taraftar Grubu şimdi de Manavgat’a yardım elini uzattı. AGFB’li taraftarlar kendi aralarında çok sayıda su soğutucu topladı. Çok sayıdaki su soğutucu yüklenen kamyon [&hellip]

Anadolu Genç Fenerbahçeliler (AGFB) Afyon Taraftar Grubu, kendi arasında topladığı su soğutucuları Antalya’nın Manavgat ilçesine gönderdi

Daha önce İzmir, Elazığ gibi deprem bölgelerine de yardım malzemesi gönderen Anadolu Genç Fenerbahçeliler Afyon Taraftar Grubu şimdi de Manavgat’a yardım elini uzattı.
AGFB’li taraftarlar kendi aralarında çok sayıda su soğutucu topladı. Çok sayıdaki su soğutucu yüklenen kamyon ile Manavgat’taki Toplanma Merkezi’ne gönderildi.
Anadolu Genç Fenerbahçeliler Afyon Taraftar Grubu Lideri Kerim Şenel, “Biz daha öncede deprem bölgelerine de yardım toplayıp göndermiştik. Bizler kendi aramızda bölgenin bir çok koşuluna göre kendi aramızda istişare ederek ne gönderirsek daha faydalı oluruzu da düşünüyoruz. Bu kez ise Antalya’nın sıcak havasını düşünerek su soğutucu gönderdik. Emek veren tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim.” dedi.
>> Mustafa ERTÜRK’ün Haberi

Bakmadan Geçme