• Haberler
  • Genel
  • AGD'ye ziyaretler sürüyor – Kocatepe Gazetesi

AGD'ye ziyaretler sürüyor – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneği yönetim kurulu üyeleri bir çok ziyaretçiyi arka arkaya ağırladı İl Genel Meclisi (İGM) Başkanı Salih Sel, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Hatice Özkal ve Türk-İş'e bağlı Sendika Başkanları dün Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneği (AGD) üyelerini ziyaret etti. AGD kongresinin ardından seçilen yeni yönetimi tebrik eden İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel, [&hellip]

AGD’ye ziyaretler sürüyor

Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneği yönetim kurulu üyeleri bir çok ziyaretçiyi arka arkaya ağırladı

İl Genel Meclisi (İGM) Başkanı Salih Sel, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Hatice Özkal ve Türk-İş’e bağlı Sendika Başkanları dün Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneği (AGD) üyelerini ziyaret etti.
AGD kongresinin ardından seçilen yeni yönetimi tebrik eden İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel, AGD Başkanı Mehmet Abdioğulları ve yönetim kurulu üyelerini tebrik etti. Sel, ayrıca İGM olarak yapılan çalışmalar hakkında da bilgiler verdi. AK Parti Kadın Kolları Başkanı Hatice Özkal’da AGD’ye çalışmalarında başarılar diledi. AGD üyeleri Türk-İş’e bağlı sendikaların şube başkanlarınca da ziyaret edildi. Türk-İş İl Temsilcisi Muharrem Uslu, Harb-İş Sendikası Şube Başkanı Nihat Koçak, Belediye-İş Sendikası Şube Başkanı Yücel Şahin ve Şeker- İş Sendikası Başkanı Murat Karamoçu, Başkan Abdioğulları ve Yönetim Kurulu Üyelerine başarı dileklerinde bulundu. Türk-İş İl Temsilcisi Muharrem Uslu sendika olarak gazeteciler dahil bütün emekçileri haklarını savunduklarını ifade ederek yapılan çalışmaların önemine değindi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme