• Haberler
  • Genel
  • AGD'nin Ankara ziyaretleri meyvelerini vermeye başladı

AGD'nin Ankara ziyaretleri meyvelerini vermeye başladı

Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Dernek Yönetim Kurulu tarafından Ankara'da TOKİ Genel Merkezine yapılan ziyaret, meyve vermeye başladı. TOKİ yetkilileri, yapılacak olan Basın Sitesi için Afyonkarahisar'da incelemelerde bulundu Afyonkarahisar Milletvekili Sait Açba tarafından başlatılan çalışmalar neticesinde, TBMM ziyaretinden sonra Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nu ziyaret ederek, bakanlık tarafından alınan randevu ile TOKİ Başkanlığını ziyaret eden [&hellip]

AGD’nin Ankara ziyaretleri meyvelerini vermeye başladı

Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Dernek Yönetim Kurulu tarafından Ankara’da TOKİ Genel Merkezine yapılan ziyaret, meyve vermeye başladı. TOKİ yetkilileri, yapılacak olan Basın Sitesi için Afyonkarahisar’da incelemelerde bulundu

Afyonkarahisar Milletvekili Sait Açba tarafından başlatılan çalışmalar neticesinde, TBMM ziyaretinden sonra Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nu ziyaret ederek, bakanlık tarafından alınan randevu ile TOKİ Başkanlığını ziyaret eden AGD Yönetim Kurulu Üyeleri, TOKİ Emlak Daire Başkanı Dursun Baştürk ile Afyonkarahisar’da görüştü.
Afyonkarahisar Belediyesi Asfalt Şantiyesinde Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın da bulunduğu görüşmede, TOKİ Mevzuatı çerçevesinde basın çalışanlarının nasıl konut sahibi olabileceğine dair yol haritası üzerinde karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.
Toplantı sonrasında gerekirse talep toplama ve arsa araştırma ve tahsis işlemlerinde Afyonkarahisar Belediyesi’nin görev almasının daha uygun olacağı sonucuna varıldı.
Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, bu konuda görev almaktan ve organizasyonu sahiplenmekten çekinmeyeceklerini söyledi.
AGD Başkanı Mehmet Abdioğulları, yapılan görüşmenin verimli geçtiğini belirterek, şunları söyledi: “AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Sait Açba baştan beri bu işi takip etmiş, Ankara’daki her kurum nezdinde gerekli çalışmaları bizzat yapmıştır. Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ise TOKİ konutları ile ilgili her türlü yaptırımımızda bizlere referans olmuştur. Kendilerine verdikleri destekten dolayı şükran borçluyuz.”
TOKİ Emlak Daire Başkanı Dursun Baştürk de, basın mensuplarının ve memurların konut edinme yöntemleri ve şartları hakkında bilgiler vererek, yetkisi dahilinde olan işlerde her türlü katkıyı sağlayacağını ifade etti.
Görüşmede, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, TOKİ Emlak Daire Başkanı Dursun Baştürk, AGD Başkanı Mehmet Abdioğulları, AGD Yönetim Kurulu Üyesi ve Sekreteri S.Süleyman Kocaerkek, AGD Yönetim Kurul Üyesi ve Saymanı Murat Emre hazır bulundu. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme