AGD'den Sarlık'a geçmiş olsun ziyareti

Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneği yönetimi, geçtiğimiz gün silahlı saldırı sonucu yaralanan Yüntaş Genel Müdürü Mehmet Sarlık'a geçmiş olsun ziyaretinde bulundu Geçtiğimiz gün evinin önünde uğradığı silahlı saldırı sonucu yaralanan Yüntaş Genel Müdürü Mehmet Sarlık'ı ziyaret eden Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Abdioğulları ve Yönetim Kurulu Üyeleri Murat Emre ile Mejnun Sancak geçmiş olsun dileklerinde [&hellip]

AGD’den Sarlık’a geçmiş olsun ziyareti

Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneği yönetimi, geçtiğimiz gün silahlı saldırı sonucu yaralanan Yüntaş Genel Müdürü Mehmet Sarlık’a geçmiş olsun ziyaretinde bulundu

Geçtiğimiz gün evinin önünde uğradığı silahlı saldırı sonucu yaralanan Yüntaş Genel Müdürü Mehmet Sarlık’ı ziyaret eden Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Abdioğulları ve Yönetim Kurulu Üyeleri Murat Emre ile Mejnun Sancak geçmiş olsun dileklerinde bulundular.
Mehmet Sarlık’ın Afyonkarahisar basın hayatında da önemli roller üstlendiğini belirten Abdioğulları, bu çirkin saldırının basın olarak takipçisi olacaklarını söyledi. Sarlık’ın hızla iyileşmesi nedeniyle memnuniyet duyduklarını söyleyen Abdioğulları, “Sayın Sarlık Afyonla ilgili birçok kitabın yayınlanmasında öncülük etmiş değerli bir meslektaşımızdır. Saldırı nedeniyle büyük üzüntü içerisindeyiz. Olayın bir an önce aydınlatılmasını ümitle bekliyoruz. Kısa sürede sağlığına kavuşarak tekrar aramızda yer almasını ümit ediyoruz” dedi.
Yüntaş Genel Müdürü Mehmet Sarlık ve eşi Afyon Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Emek Sarlık AGD heyetinin kendilerini yalnız bırakmadığı için teşekkür ettiler. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme