• Haberler
  • Genel
  • AGD’den kültür teşekkürü – Kocatepe Gazetesi

AGD’den kültür teşekkürü – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu üyeleri, Belediye’nin başta Afyonkarahisar’ın basın tarihi olmak üzere pek çok kültür yayınına verdiği destek nedeniyle Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’a teşekkür etti Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Abdioğulları ile Dernek Yönetim Kurulu Üyeleri Hüseyin Oysal, Ahmet Akosmanoğlu ve Murat Arısoy, Afyonkarahisar Belediyesi’nin kültür ve araştırma yayınlarına verdiği [&hellip]

AGD'den kültür teşekkürü

Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu üyeleri, Belediye’nin başta Afyonkarahisar’ın basın tarihi olmak üzere pek çok kültür yayınına verdiği destek nedeniyle Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’a teşekkür etti

Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Abdioğulları ile Dernek Yönetim Kurulu Üyeleri Hüseyin Oysal, Ahmet Akosmanoğlu ve Murat Arısoy, Afyonkarahisar Belediyesi’nin kültür ve araştırma yayınlarına verdiği destek dolayısıyla teşekkür ziyaretlerinde bulundu.
ZENGİNLİKLERİMİZ GÜN YÜZÜNE ÇIKIYOR
Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, YÜNTAŞ Genel Müdürü Mehmet Sarlık, Afyonkarahisar Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Emel Sarlık’ı ziyaret eden AGD heyeti, kültür yayınlarının Afyonkarahisar’a büyük katkılarının olduğunu aktardı. AGD Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Abdioğulları, “Belediyemiz’in basın kuruluşlarının yanında olduğunu biliyoruz. Belediye Basın Birimi’nin kadrosu da Afyonumuzun yanında. Belediye’nin yayınladığı kitaplar, ilimizin hem sosyal, hem kültürel zenginliklerini ortaya koyuyor. Çalışmalarınız ve emeklerinizden dolayı sizlere ve personelinize teşekkür ederiz” dedi.
ÇALIŞMALAR SÜRECEK
Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban da Belediye olarak altyapı ve üstyapı hizmetlerini vermelerinin yanı sıra şehrin gelişimini sağlayacak faaliyetlere de imza attıklarını belirtti. Çoban, kültür ve sosyal alandaki faaliyetlerin bundan sonra da devam edeceğini kaydetti.

Bakmadan Geçme