• Haberler
  • Genel
  • AGD ziyaretlerini sürdürüyor – Kocatepe Gazetesi

AGD ziyaretlerini sürdürüyor – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu, il genelinde defter kampanyası başlatan MHP İl Başkanı Aziz Aslan'ı ziyaret ederek defter bağışında bulunurken Türkiye Harp Malulu Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneğine nezaket ziyaretinde bulundu Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Aziz Aslan'ın ilimizde yardıma muhtaç öğrencilerin eksiklerinin giderilmesi için başlattığı 'Bir defterde sen al' kampanyasına Afyonkarahisar Gazetecileri [&hellip]

AGD ziyaretlerini sürdürüyor

Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu, il genelinde defter kampanyası başlatan MHP İl Başkanı Aziz Aslan’ı ziyaret ederek defter bağışında bulunurken Türkiye Harp Malulu Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneğine nezaket ziyaretinde bulundu

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Aziz Aslan’ın ilimizde yardıma muhtaç öğrencilerin eksiklerinin giderilmesi için başlattığı ‘Bir defterde sen al’ kampanyasına Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneği’nden destek geldi.
HAYIRLI BİR KAMPANYA
İl Başkanı Aziz Aslan’ı parti il binasında ziyaret eden Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Abdioğulları ve Yönetim Kurulu Üyeleri Burak Aydın, Volkan Gündüz ve Mejnun Sancak kampanyaya defter bağışında bulundular. Ziyarette bir konuşma yapan AGD Başkanı Mehmet Abdioğulları, hangi siyasi parti, kurum, kuruluş olursa olsun, ilimizde böyle hayırlı bir kampanya başlatırsa her zaman yanlarında olacaklarını belirtti. MHP İl Başkanı Aslan’ın çok hayırlı bir iş yaptığını ve AGD yönetimi olarak buna destek verdiklerini kaydeden Abdioğulları, Başkan Aslan’ı tebrik etti.
DESTEK BİZİ MUTLU ETTİ
MHP İl Başkanı Aziz Aslan ise, ilimizde yardıma muhtaç öğrencilere bir nebze olsun katkıda bulunmak için ellerinden gelen mücadeleyi sarf ettiklerini ve sivil toplum örgütlerinin desteğinden dolayı ayrıca mutlu olduklarını ifade ederek Abdioğulları ve AGD Yönetim Kuruluna teşekkür etti.
KUR’AN VE BAYRAK HEDİYE EDİLDİ
Ziyaretin ardından Türkiye Harp Malulu Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneğini ziyaret eden AGD Yönetim Kurulu burada dernek başkanı İsmail Kumartaşlı’ya son 1 ay içerisinde verdiğimiz şehitlerimiz nedeniyle başsağlığı dilediler. Anadolu’nun her karışında şehit ve gazilerimizin kanlarının bulunduğunu belirten Abdioğulları, ülkesi ve vatanı için canını seve seve feda eden kahramanlarımızın tarih boyunca unutulmayacağını dile getirerek. Kumartaşlı’ya Kur’an-ı Kerim ve Türk Bayrağı hediye etti.
BASIN EN ÖNEMLİ DESTEKÇİMİZ
Dernek Başkanı İsmail Kumartaşlı ise Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneği’nin ziyaretinden çok memnun kaldığını belirtti. Basının her zaman şehit yakınları ve gazilerimizin yanında olması nedeniyle gurur duyduğunu ifade eden Kumartaşlı, “Çalışmalarımızda her zaman yanımızda olan basın kuruluşları sosyal sorumluluk çerçevesinde yaptığımız çalışmaları halkımıza duyuruyor. Afyonkarahisar yerel basını çalışmalarıyla ülke genelinde büyük takdir toplamaktadır” dedi. Ziyaret toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme