• Haberler
  • Genel
  • AGD ziyaretlerine devam ediyor – Kocatepe Gazetesi

AGD ziyaretlerine devam ediyor – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneği (AGD) Yönetim Kurulu protokol ziyaretlerine dün kaldığı yerden devam etti AGD Yönetimi protokol ziyaretleri kapsamında İl Emniyet Müdürü İsmail Türkmenli'yi makamında ziyaret etti. İl Emniyet Müdürü Türkmenli ziyarette yaptığı konuşmada AGD'nin yeni yönetim kurulunu tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi. Önceki gün Beyyazı'da basın mensuplarına gerçekleştirilen saldırı ile ilgili de büyük üzüntü [&hellip]

AGD ziyaretlerine devam ediyor

Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneği (AGD) Yönetim Kurulu protokol ziyaretlerine dün kaldığı yerden devam etti

AGD Yönetimi protokol ziyaretleri kapsamında İl Emniyet Müdürü İsmail Türkmenli’yi makamında ziyaret etti. İl Emniyet Müdürü Türkmenli ziyarette yaptığı konuşmada AGD’nin yeni yönetim kurulunu tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi. Önceki gün Beyyazı’da basın mensuplarına gerçekleştirilen saldırı ile ilgili de büyük üzüntü duyduğunu dile getiren Emniyet Müdürü Türkmenli, emniyet mensuplarının da bazen fiziki veya sözlü saldırıya uğradıklarını belirterek, sıkıntıların çözüm yolunun hukuk olduğunu, bu tip saldırılarla bir yere varılamayacağını söyledi. AGD Başkanı Mehmet Abdioğulları da dernek yönetimi hakkında Emniyet Müdürü Türkmenli’yi bilgilendirerek, emniyet mensuplarıyla mesai arkadaşı gibi çoğu zaman birlikte çalıştıklarını, bu nedenle her zaman gazeteciler ve polis arasında iyi ilişkilerin olduğunu dile getirdi.
Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneği (AGD) Yönetim Kurulu Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr Mustafa Solak’ı makamında ziyaret etti. AGD Başkanı Mehmet Abdioğulları Üniversite olarak kentle içiçe bir yönetimi benimseyen Rektör Solak’a teşekkür etti. AKÜ Rektörü Mustafa Solak ise göreve geldikleri günden bu yana birçok önemli çalışmaya imza attıklarını ifade etti.
Türker Bahçelİ
AGD’yİ zİyaret ettİ
Tabipler Odası Başkanı Türker Bahçeli Afyon Gazetecileri Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti
Geçtiğimiz günlerde yaptığı olağanüstü genel kurul ile belirlenen AGD’nin yeni yönetimi ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor. Son olarak Tabipler Odası Başkanı Türker Bahçeli Derneği ziyaret etti. Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneği yeni yönetimine çalışmalarında başarılar dileyen Bahçeli Afyon Basının özveri ile çalıştığını dile getirdi. AGD Başkanı Abdioğulları ise Türker Bahçeli’ye nazik ziyaretinden dolayı teşekkür etti. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme