Ağca ve Kargın'dan Vali'ye ziyaret

Emirdağ Kaymakamı Akın Ağca ve Belediye Başkanı Uğur Serkan Kargın, Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner'i ziyaret etti. Ziyarette birlik ve beraberlik vurgusu yapıldı Vali Hakan Yusuf Güner, Emirdağ Kaymakamı ve Belediye Başkanını kabul etti. Emirdağ Kaymakamı Akın Ağca, Emirdağ'ın ve Afyonkarahisar'ın Vali Güner'in gelişiyle atağa kalktığını belirtti. Belediye Başkanı Kargın ise ilçenin kültür, turizm, sosyal [&hellip]

Ağca ve Kargın’dan Vali’ye ziyaret

Emirdağ Kaymakamı Akın Ağca ve Belediye Başkanı Uğur Serkan Kargın, Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner’i ziyaret etti. Ziyarette birlik ve beraberlik vurgusu yapıldı

Vali Hakan Yusuf Güner, Emirdağ Kaymakamı ve Belediye Başkanını kabul etti. Emirdağ Kaymakamı Akın Ağca, Emirdağ’ın ve Afyonkarahisar’ın Vali Güner’in gelişiyle atağa kalktığını belirtti. Belediye Başkanı Kargın ise ilçenin kültür, turizm, sosyal ve halka sunulan imkanlarla ilgili yapılan çalışma ve faaliyetler hakkında da bilgiler verdi.
Ziyaretin kendisini memnun ettiğini belirten Vali Hakan Yusuf Güner, Afyonkarahisar’da son dönemlerde birçok başarılar elde edildiğinin altını çizerken, bu başarıların tamamını birlik, beraberlik ve kardeşlik duygusu içerisinde, herkesin kendi üzerine düşen görev ve sorumlulukları etkin bir biçimde yerine getirmesiyle ve herkesin ortak amaç doğrultusunda hareket etmesiyle elde ettiğini belirtti.
Birlik ve beraberlik ortamının sağlanması için her türlü çalışma ve faaliyet içerisine girdiğini ve daha önceki görev yaptığı yerlerde de bu konuda önemli gelişmeler yakaladığını vurgulayan Vali Hakan Yusuf Güner, merkez ile ilçeler, ilçeler kendi arasında ve her ilçe de kendi içerisinde birlik ve beraberlik içerisinde olması gerektiğini vurguladı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme