AGC Üyelerine Özel Fırsatlar

Afyonkarahisar Gazeteciler Cemiyeti (AGC) ile Afdora Yatırım Danışmanlık Hizmetleri arasında Kurumsal İndirim Protokolü imzalandı.

Afyonkarahisar Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Önder Artuk ile Afdora Yatırım Danışmanlık Hizmetleri Genel Koordinatörü Emre Burak Tağ arasında imzalanan protokol ile birlikte Gazeteciler Cemiyeti üyelerine özel fırsatlar sunulacak. Protokol imza töreninde Cemiyetin yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu.

CEMİYET ÜYELERİNE ÖZEL FIRSATLAR SUNULACAK

Afyonkarahisar Gazeteciler Cemiyeti'ne kayıtlı üyeler ve bu üyelerin birinci derece yakınlarına yönelik Danışmanlık İş iştigali konusunda (danışmanın hizmet verdiği alanlarda) ücretsiz ön bilgilendirme yapılabilecek. Kayıtlı üyeler ile birinci derece yakınlarından danışmanlık hizmeti satın almak isteyenler içinde bu kapsamda sağlanacak kurumsal indirimin kapsam ve koşulları ile tarafların hak ve yükümlülüklerinin belirlenmesine ilişkin protokol imzalandı. 

ÜYELERE ÖZEL İNDİRİM 

İmzalanan protokole göre cemiyet üyeleri ve birinci dereceden yakınları Afdora Yatırım Danışmanlık Hizmetleri şirketinden alınacak hizmetlerde (firmanın sunabildiği iş iştigal alanlarında) geçerli olmak üzere danışmanlık hizmet fiyatından yüzde 15 indirim sağlanacak.

Bakmadan Geçme