AGC Seçimden Sonraki İlk Toplantısını Yaptı

Afyon Gazeteciler Cemiyeti (AGC) 22 Haziran Cumartesi günü yapılan seçimli olağan genel kurul toplantısının ardından ilk toplantısını bugün sabah yaptı

AGC’nin ilk toplantısına yönetim, denetim, disiplin, kadın komisyonu ve dernek üyeleri katıldılar. Toplantı AFBEL Otel’de gerçekleştirildi.

Haber

“TÜM ÜYELERİMİZİN GÖRÜŞLERİNİ ALMAK İÇİN TOPLANDIK”

Toplantının açış konuşmasını AGC Yönetim Kurulu Başkanı Önder Artuk yaptı. AGC genel kurul toplantısında kendisine verilen desteğe teşekkür eden Artuk, “Genel kurulda tarafıma destek veren tüm cemiyet üyelerimize teşekkür ediyorum. Genel kurulun ardından verilen sorumluluğun ne kadar büyük olduğunu da her geçen gün biraz daha hissediyorum. Tabii ki bu noktaya gelmemizde yönetici kurulumuzun çok büyük emeği ve desteği vardı. İnşallah hep beraber, hep birlikte bu süreci yürüteceğimizi düşünüyorum. Bugünkü bu kahvaltı programımızın ana hedefi basın camiasında çalışan arkadaşlarımızın sosyo-ekonomik yapılarının yükselebilmesiyle alakalı elimizden gelen çabayı güçlü bir şekilde gösterebilmektir. Bu sosyo-ekonomik ölçeği yükselttikten sonra tabii sonrasında etik ve ahlaki değerlere uygun bir camianın birlik beraberlik içinde çalışmasını hedefliyoruz. Bu kahvaltılarımızı süreç içinde belli dönemlerde yapmak için elimizden gelen çabayı sarf edeceğiz. Güçlü bir yönetim kurulumuz var. Sizlerin güçlü bir desteği var. Bu noktada üyelerimizin görüşlerini almak için toplandık. Tüm görüş, talep ve beklentileri not alacağız. Daha etik, sosyal ekonomik yapısı daha yüksek olan bir camia olabilmesi için de var gücümüzle çalışacağız. Ben tüm üyelerimize programımıza katıldığınız için çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Haber

“AGC’NİN YENİ YAPISI ÇOK DAHA GÜÇLÜ”

AGC’nin eski Yönetim Kurulu Başkanı Sezer Küçükkurt, hep birlikte kurdukları AGC’nin bugünlere geldiğini belirterek şunları söyledi: “Hep birlikte kurduğumuz bu cemiyeti emek vererek bir seviyeye getirdik. Bugün Afyon Gazeteciler Cemiyeti’nde yeni oluşan yönetim gerçekten güçlü. Ama etrafında oluşan yeni yapımız çok daha güçlü ve gelecek günlerin daha güzel günler olduğunun habercisi olarak yorumluyorum. Afyon Gazeteciler Cemiyeti’nde yeni dönemin genç arkadaşlarımızla yeni yönetim kuruluyla yeni başkanlığı devam etmesi noktasında önceki yönetimin görüş birliği vardı. Şahsımın geçirdiği bir siyasi süreçle ilgili olarak benim görevden ayrılmam ve sonrasında yaşadığımız bazı olaylar bizim aklımızdaki, gönlümüzdeki bu planların ertelenmesine sebep oldu. Afyonkarahisar’da mesleğimizin bayrağını gururla dalgalandıran birçok tertemiz pırıl pırıl arkadaşımız var. Afyon Gazeteciler Cemiyeti’nin yeni yönetimini bu arkadaşlarımıza devretmek, onların kendi içlerinden belirledikleri bir başkanla Gazeteciler Cemiyeti’nin sürdürülmesi daha önceki yönetimde görev alan bizlerin ve diğer tüm üyelerimizin, büyüklerimizin ortak görüşüydü. Ama yaşadığımız süreç bu planlarımızı, bu niyetlerimizi bir süre daha ertelenmemizi gerektirdi. Bunun altyapısını hazırlamak açısından tüzüğümüzde yer alan dernek organlarımızı yine de buna göre düzenleyerek AGC’nin geleceğine yönelik çalışma alanımıza zemin hazırlamak niyetindeydik. Sayın Başkanımızın organize ettiği bu toplantı aslında hepimizin bir araya gelerek bahsettiğimiz dernek organlarının iş birliği içerisinde neler yapabileceğini ortaya koymayı amaçlayan bir toplantıdır. Ben AGC’nin bundan sonraki döneminin çok daha iyi görevleri yerine getireceğini, cemiyetin ileriye yönelik sağlam adımlarla ilerleyeceğine olan inancım tamdır.” Toplantı cemiyet üyelerinin görüş ve fikirlerini açıklamasıyla tamamlandı.

Bakmadan Geçme